Nincs megjeleníthető tartalom

Mentaház - Magánorvosi központ. Vissza a főoldalra.

Sebészet - Érsebészeti, angiológiai profil

Dr. Dénes Tamás szakorvos, érsebészeti, angiológiai profil

2005-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán.

Az egyetemi évek alatt lehetőségem volt betekintést nyerni az Amerikai Egyesült Államok egészségügyébe is.

2006 óta dolgozom a Veszprém Megyei Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztályán.

Általános Sebész Szakvizsgámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen, azóta az Érsebészeti Osztályunkon érbetegek ellátásával foglalkozom.

Tapasztalataimat és szemléletemet nagymértékben bővítette és szélesítette az Angliában eltöltött -2009 óta dolgozom az Egyesült Királyságban is- idő.

Az alá és fölérendelt viszony helyett én partnerként tekintek betegeimre, és az ,,így szoktuk” orvoslás helyett  a bizonyítékon alapuló orvoslást tartom irányadónak.

A betegbiztonságot tartom a legfontosabbnak a medicinában és az egészségügy más területén is dolgozom egy tiszta, átlátható egészségügyért, amiben a betegeink tisztességgel, méltósággal és hálapénz mentesen gyógyulhatnak (www.reszasz.hu).

Azért választottam a Mentaház Magánorvosi Központot, mert a vezetőség és az itt dolgozó munkatársak hitvallása közel áll az enyémhez.

Szeretettel várok mindenkit, aki megnyugtató válaszokat szeretne kapni kérdéseire a megelőzéssel, visszérbetegeséggel, műtétekkel, nem gyógyuló lábszárfekélyével (okok felkutatása, modern sebkezelés, műtétes terápia), diabéteszes láb komplex kezelésével és érstátusával kapcsolatban.