Nincs megjeleníthető tartalom

Mentaház - Magánorvosi központ. Vissza a főoldalra.

Dr. Kozma Péter

 • Ortopéd

 • Főorvos

1984-ben végeztem a Budapesti Orvostudományi Egyetemen, a SOTE-én. Azóta a Székesfehérvári Szt György Kórház Ortopédiai osztályán dolgozom. 1989-ben szakvizsgáztam ortopédiából. 2007. áprilisa óta főorvosi rangban dolgozom.
Az ortopédia minden ágával foglalkozom, a gyermekortopédiától a gerinc-, csípő-, térd-, betegségekig. 

 

Dr. Jászberényi Orsolya

 • Labororvos

 • Főorvos

Dr. Tóth Tímea

 • Neurológus

 • Főorvos

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1993-ban. 1999-ben szakvizsgáztama Pécsett a Neurologiai Klinikán  jeles minősítéssel.

3.gyermekem születését követően lettem a Szent György Kórház neurologiai ambulanciájának vezetője.A szakrendelő nagy betegforgalma hatalmas gyakorlati tapasztalatot jelent s folyamatos továbbképzésre sarkall.

Nagyon fontosnak tartom a járóbeteg ellátást,a kölcsönös együttműködésen alapuló orvos-beteg kapcsolatot, a beteg felvilágosítást (educaciot).

Az ideggyógyászat valamennyi területével foglalkozom a szélütéstől(stroke),szédüléses panaszoktól, fejfájástól, neuropátiától  kezdve a különböző mozgászavarokon, remegésen,Parkinson kóron, epilepszián át a sclerosis multiplexig,a myastenia jellegű ill.egyéb izomproblémákig bezárólag. Szívesen segítek szellemi hanyatlással küzdő pácienseknek és családtagjaiknak is.

Szeretettel várok mindenkit-akár élete első neurologiai konzultaciojára,akár  korábbi  leletekkel történő társvélemény megbeszélésére!

Dr. Nagy Gábor

 • Neurológus

 • Főorvos

2003-ban végeztem a Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen.

2003-2005. között a szegedi Neurológiai Klinikán, 2005-2009. között a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán dolgoztam.

2009. óta a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Neurológiai Osztályán dolgozom.

2009-ben szakvizsgáztam neurológiából, majd neurosonologiából (nyaki és agyi erekUH vizsgálata) és cerebrovascularis (agyi érbetegségek) kórképekből szereztem licensvizsgát.

2014-ben kaptam mag adjunctusi kinevezésemet.

Az agyi érbetegségeken (stroke, agyérgörcs, agyvérzés) túl közvetlen szakterületem a Parkinson-kór ill. a demencia (időskori elbutulás).

Általános neurológiai szakambulanciákon végzett munkám során tapasztalatot szereztem a szédülés, fülzúgás, fejfájás, különböző fájdalom szindrómák (arcidegzsába, derékfájdalom), idegbántalmak (zsibbadásos panaszok), epilepszias megbetegedések kivizsgálásban, kezelésében.

Dr. Kovács Ramóna

 • Aneszteziológus

 • Intenzív Terápiás Főorvos

Dr. Reiter Éva

 • Csecsemő-, és gyermekkardiológus

Orvosi diplomámat 1993-ban szereztem Budapesten, azóta Veszprémben a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekcentrumában dolgozom. 2001-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam, ezt követően 2 évig a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszívcentrumában dolgoztam, és szereztem tapasztalatot a szívbeteg gyermekek gyógyításában. 2005-től csecsemő-és gyermekkardiológus szakorvosként, 2010-től főorvosként Veszprém megye gyermekkardiológiai ellátása a  feladatom.  Járó- és fekvőbeteg ellátás keretében újszülöttkortól 18 éves korig vizsgálom, gyógyítom, gondozom azokat a gyermekeket, akiknél  szívbetegség gyanúja felmerül ill. igazolódik.

 

Veleszületett vagy szerzett szívbetegség, szívritmuszavar, hypertónia  lehetőségét felvető panaszok, tünetek esetén  néhány fájdalmatlan vizsgálat (fizikális vizsgálat, EKG, echocardiographia, ABPM, EKG-Holter vizsgálat) elvégzésével megítélhetők gyermekeink „szívügyei”, és meghatározhatók  a szükséges teendők.

Dr. Dénes Tamás

 • Érsebész szakorvos

Dr. Dénes Tamás érsebész szakorvos

2005-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán.

Az egyetemi évek alatt lehetőségem volt betekintést nyerni az Amerikai Egyesült Államok egészségügyébe is.

Tapasztalataimat és szemléletemet nagymértékben bővítette és szélesítette az Angliában eltöltött -2009 óta dolgozom az Egyesült Királyságban is- idő.

Az alá és fölérendelt viszony helyett én partnerként tekintek betegeimre, és az ,,így szoktuk” orvoslás helyett  a bizonyítékon alapuló orvoslást tartom irányadónak.

A betegbiztonságot tartom a legfontosabbnak a medicinában és az egészségügy más területén is dolgozom egy tiszta, átlátható egészségügyért, amiben a betegeink tisztességgel, méltósággal és hálapénz mentesen gyógyulhatnak (www.reszasz.hu).

Azért választottam a Mentaház Magánorvosi Központot, mert a vezetőség és az itt dolgozó munkatársak hitvallása közel áll az enyémhez.

Szeretettel várok mindenkit, aki megnyugtató válaszokat szeretne kapni kérdéseire a megelőzéssel, visszérbetegeséggel, műtétekkel, nem gyógyuló lábszárfekélyével (okok felkutatása, modern sebkezelés, műtétes terápia), diabéteszes láb komplex kezelésével és érstátusával kapcsolatban

Dr. Kádár János

 • Belgyógyász, immunológus főorvos

Dr. Majer Éva

 • Csecsemő- és gyermek gasztroenterológus

 • Csecsemő- és gyermekgyógyász

Dr. Kővágó Levente

 • Bőrgyógyász

Dr. Gulyás Erika

 • Reumatológus

Dr. Timár Renáta

 • Endokrinológus

 • Adjunktus

Dr. Timár Renáta adjunktus vagyok,.

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével!


Néhány szó magamról és pályafutásom eddigi állomásairól. 1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Az egyetemi évek alatt eltöltött gyakorlati idő után Prof. Csillag József főorvos úr invitálására kezdtem pályámat a veszprémi kórház belgyógyászati osztályán, majd 2000-ben belgyógyászati szakvizsgát tettem. Szintén Csillag főorvos úr vezetésével kezdtem el ezután endokrinológiai problémákkal küzdő betegekkel foglalkozni. 1994-től 2008-ig dolgoztam belgyógyászati osztályon, valamint endokrinológiai és diabetológiai szakrendelésen. 2008-2011 között háziorvosi munkát is végeztem.
Majd 2014-ben nukleáris medicinából szakvizsgáztam és jelenleg az endokrinológia mellett ezzel  a szakterülettel is foglalkozom, mely a betegségek kivizsgálásában és terápiájában is nagy segítséget jelentő ága az orvostudománynak, ezáltal még részletesebben tudok foglalkozni gondozott pacienseimmel.
2015-ben kezdtem el foglalkozni az orvosilag felügyelt  testsúlycsökkentő programmal, amely korunk népbetegségének számító és nagyon sok  szövődményes betegséget okozó probléma. Ennek keretében orvosi tanácsadást, speciális diétás tápszereket és testösszetétel mérést tudok nyújtani egy speciális műszerrel a pácienseknek.

Kovács Franciska

 • Pszichológus

Gyerekekkel

Munkám (alapja), hogy a szülő a legjobbat szeretné gyermekének. Vannak azonban
helyzetek, amikor a szülő nem találja az utat saját gyermekéhez, nem érti, mi történik vele,
nem tudja kezelni az életkorral járó változásokat. Előfordul, hogy a szülők különböző nevelési
elveket vallanak, ami megnehezíti a családi összhang kialakítását. (Ezekben a) helyzetekben
támogatom a szülőket, ötleteket adok a megoldásokhoz, segítem a kommunikációt a szülő és
gyermeke között. Hiszem, hogy nincsenek általános nevelési elvek. Minden család egyedi,
sajátos működésmódjaik és erőforrásaik vannak. A megfelelő segítés érdekében, elsősorban a
család egészét, majd a családon keresztül a gyereket kell megismerni.

Felnőttekkel

Mindenki életében lehet olyan időszak, amikor nehéz élethelyzetbe kerül, kimerülnek
erőforrásai és nem látja a továbblépés lehetőségeit. A múltban elszenvedett sérelmek rossz
hatással lehetnek jelenlegi döntéseinkre, párkapcsolataink kialakítására, fenntartására.
Ilyenkor szükség lehet egy kísérőre, tanácsadóra, aki segíti az új élethelyzethez való
alkalmazkodást, a lehetőségek feltárását. Mindezek közösen történő átgondolásával, az
önismeret fejlesztésével nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.

Dr. Brasnyó Pál

 • Belgyógyász

 • Diabetológus

 • Nefrológus

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Szakán. Végzés után a Pécsi Tudományegyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika és Nefrológiai Centrumában dolgoztam szakorvosjelöltként, majd egyetemi tanársegédként. Ezt követően 2012 és 2016 között a FMC, Szigetvári Dializis állomásán, 2016 óta a Siófoki Kórház Belgyógyászati részlegén dolgozom belgyógyász, nefrológus, diabetológusként.

2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben nefrológiából tettem szakvizsgát, 2011-ben a Magyar Diabetesz Társaság diabetológus orvosi címét szereztem meg. 2017-ben az orvostudományok területén védtem meg Ph.D disszertációmat.

Jelenleg főorvosként dolgozom a Siófoki Kórház Belgyógyászati osztályának Nefrológia és Diabetológia részlegén, illetve dializáló orvosként is dolgozom a BBraun Siófoki Dialízis állomásán.

Részt veszek a vesebetegek, valamint az 1-es és 2-es típusú cukorbetegek járóbeteg- ellátásában is. Az 1-es típusú cukorbetegek esetén a folyamatos glukóz-szenzort viselő és/vagy inzulinpumpával kezelt betegek gondozásával is foglalkozom.

A hazai és a külföldi diabetológiai és nefrológiai kongresszusok rendszeres résztvevője és
olykor előadója vagyok.

Homolya Anikó

 • Afázia terapeuta

 • Logopédus

Dr. Breiner Iván

 • Reumatológus

Dr. Breiner Iván, reumatológus

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

1992-ben szereztem reumatológia és fizioterápia szakvizsgát.

Pályafutásom első 8 évében kórházi reumatológiai osztályokon dolgoztam, az első 4 évben az ORFI-ban, majd a budapesti Szt. Rókus kórházban. Ezt követően váltottam a járóbeteg szakellátás területére, ahol azóta is dolgozom reumatológus szakorvosként.

A mindennapokban előforduló mozgásszervi panaszok széles megjelenési formáival találkozom a reumatológiai járóbeteg ellátás során, beleértve a fájdalmas gerinc és ízületi panaszokat, a végtagokba kisugárzó fájdalmakat, az ízületi gyulladásokat, váll bántalmakat, és a csontritkulással összefüggő állapotokat is. Mindezen panaszoknál elsőrendű a kivizsgálás, a pontos diagnózis felállítása, mert hasonló panaszok különböző okoknál fogva is megjelenhetnek, melyek adott esetben különböző kezelésekre reagálnak jobban. A betegségek jellege folytán a mozgásszervi panaszok egy részénél fontos a gyors diagnózis és beavatkozás a probléma megszűntetése érdekében, míg más részüknél inkább a tartós gondozás kerül előtérbe. A mozgásszervi panaszok kezelésében éppen ez a kettőség a szép, de sokszor egyáltalán nem könnyű feladat a reumatológus számára. 

Gyakori mozgásszervi betegségek és panaszok, melyeket vizsgálok és kezelek a mindennapokban:

 • nyaki, vállövi fájdalmak, végtagi kisugárzással, zsibbadással vagy anélkül

 • váll fájdalom és mozgás beszűkülés

 • könyöktáji, alkari panaszok, teniszkönyök, golfkönyök

 • kéz ill. alkari ínhüvely bántalmak

 • ujj ill. kéz zsibbadás, csukló ill. alkar alagút szindrómák

 • kéz kisízületi fájdalommal, gyulladással, fogási nehezítettséggel járó állapotok

 • sokízületi gyulladás és rokon állapotok (pl. rheumatoid arthritis, reaktív arthritis, SNSA, spondylitis ankylopoetica, egyéb spondyloarthritisek, arthritis psoriatica)

 • köszvény 

 • háti gerinc panaszok, gerincferdülés okozta panaszok, Scheuermann betegség

 • deréktáji, keresztcsonttáji fájdalmak, végtagi kisugárzással, zsibbadással vagy anélkül

 • porckorongsérv, porckopás, meszesedés, gerinccsatorna szűkület okozta fájdalmak

 • csípő, térd fájdalmak

 • boka, lábfej panaszok

 • csontritkulás, beleértve a még tünetmentes állapotokat is 

 • csonttörés megelőzés és védelem 

Dr. Málits Erika

 • Radiológus

 • Főorvos

Dr Paál Balázs

 • Sebész Főorvos

Dr. Paál Balázs László vagyok, 1975-ben Pécsett születtem. Szüleim inspirációjára, az ő példájukat követve választottam az orvosi hivatást. 1999-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kaptam általános orvosi diplomát. 1999 októbere óta folyamatosan Székesfehérváron a Szt György Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgozom. 2006-ban kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem általános sebészetből, 2008-tól ügyeletvezetőnek, 2012-ben adjunktusnak, 2018-ban főorvosá neveztek ki.
A mindennapi rutin sebészeti beavatkozások teljes palettáját végzem, kB 10 éve a gyakorlati műtéttechnikát oktatom is. Ezen felül személyes érdeklődési köröm elsősorban a minimál invazív sebészet felé vitt (laparoscopia, kulcslyuk sebészet), epe-, sérv-, és különböző bélműtétek kapcsán. Nagyra tartom a fenti módszereket a gyorsabb műtét utáni regeneráció és a lényegesen kisebb beavatkozás utáni fájdalom miatt, miközben a lényegi beavatkozást ugyan olyan eredménnyel, ha nem jobbal el lehet végezni általuk.Milyen panaszokkal javasolt felkeresni magánrendelésünket?

- Helyben megoldható panaszt okozó eltérések:
     - bőr és bőr alatti elváltozások eltávolítása, pl.: bőrtumorok, anyajegyek, zsírcsomók, bőrkinövések
     - tályogok megnyitása
     - köröm eltávolítása

- Általános sebészeti műtétet igénylő állapotokkal kapcsolatos vizsgálat, tájékoztatás, szakorvosi vélemény céljából
     - gyomor és bélrendszer érintő betegségek (diverticulumok, daganatok)
     - sérvek: lágyék-, köldök-, hasfali sérv
     - emlőben észlelt eltérések
     - epekövességKulcsszavak: Sebészet, Általános sebészet, Ambuláns műtét, Szakvizsgálat, Sérv, Lágyéksérv, Köldöksérv, Hasfali sérv, Epekövesség, Vastagbélrák, Végbélrák, Diverticulosis, Anyajegy eltávolítás, Benőtt köröm, Basalioma, Bazalioma, Zsírcsomó, Atheroma, Kásadaganat, Naevus, Anyajegy

András Kitti

 • Dietetikus

Bognár-Kádas Zita

 • Gyógytornász-fizioterapeuta

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem gyógytornász diplomámat 2017-ben. Főként ortopédiai és traumatológiai problémákkal foglalkozom, legyen szó egy régóta fennálló elváltozásról, vagy akár egy hirtelen bekövetkezett fájdalomról, sérülésről. Emellett a gerincproblémák kezelése áll hozzám a legközelebb. Schroth-terápiával kezelem a gyermekkori gerincferdülést, Scheuermann szindrómát; McKenzie torna betanításával csökkentem a felnőttkori sérves panaszokat. Amennyiben a gerinc felsőbb szintjén vagy az állkapcson van eltérés, a Craniomandibuláris Diszfunkciók Terápiája erre is megoldást nyújt. Mindezek kiegészítője lehet a kineziotape, ami számos izom -és ízületi panaszt megszűntet, valamint a masszázs.

A gyógytorna sokrétűsége miatt alkalmazható prevencióként, a műtétre való felkészülés szakaszában, vagy egy beavatkozás utáni rehabilitáció részeként. Megoldás az akut vagy krónikus mozgásszervi panaszok megszüntetésére, neurológiai és reumatológiai betegségek terápiája, alkalmas tartásjavításra, izomerősítésre, gerincmobilizálásra, sportsérülések vagy akár lúdtalp kezelésére.

Folyamatosan igyekszem bővíteni a megszerzett tudást különböző tanfolyamokon való részvétellel, továbbképzésekkel.

 

Továbbképzések, tanfolyamok:

 

3NS TEX Kinematic Tape tanfolyam

McKenzie terápia

3D Scoliosis terápia/Schroth-terápia/

Craniomandibularis Diszfunkciók Terápiája (CMD)

Dr. Mátyás Anna

 • Gyermek- és ifjúságpszichiáter

Gyermek- és ifjúságpszichiáter

1996-ban végeztem a Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen, 2014-ben szereztem meg a gyermek-és ifjúságpszichiátriai szakvizsgámat. Gyógypedagógusi képzésemet autizmus szakirányon végzem. Kiemelt érdeklődési területem a fejlődési zavarok gyermekpszichiátriája (autizmus, hiperaktív figyelem zavar, értelmi fogyatékosság, kommunikációs zavarok, tic, Tourette szindróma).Jelenleg a Bethesda Gyermekkórház ADHD Centrumában, a  Pszichoszomatikus részleg osztályvezető helyettes főorvosaként dolgozom.

Ifjúság és gyermek pszichiáterként a hozzám forduló gyermekeknek, fiataloknak és családjaiknak igyekszem segítséget nyújtani a pszichés eredetű betegségek diagnosztizálásában, gyógyításában és kezelések utáni rehabilitációban.

Dr. Sztanó Flóra

 • Gyermek- és ifjúságpszichiáter

Gyermek- és ifjúságpszichiáter

2005-ben végeztem Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi Karán, 2011-ben szereztem meg a gyermek- és ifjúságpszichiátriai szakvizsgámat. Szakmai tapasztalatomat a Bethesda Gyermekkórház (Budapest) Pszichoszomatikus Részlegén, Autizmus Alapítvány Ambulanciáján (Budapest) szereztem. Gyermekpszichiáterként leginkább autizmus spektrum zavarral, pszichoszomatikus zavarokkal (pl.: evészavarok), hangulatzavarral foglalkozom. Folyamatosan bővítem terápiás eszköztáramat, terápiás szemléletem integratív jellegű. Képződtem kognitív-, viselkedésterápiában, integratív gyermekterápiába, Katatím Imaginatív Pszichoterápiában, Metamorphoses Meseterápiában. A családokkal való együttműködésemet meghatározzák családterápiás tanulmányaim. Fontosnak tartom a társszakmákkal való (pszichológus, gyógypedagógus, logopédus) szoros együttműködést.

Gyermekpszichiáterként meghatározó számomra, hogy diagnózis felállításán túl, terápiás segítséget is tudjak nyújtani, elsősorban a szülőkkel való közös munkában, hogy gyermekük nehézségeit jobban megértsék, eszközöket kapjanak a gördülékenyebb mindennapokhoz. Kamaszokat egyéni terápiás folyamatban tudom támogatni hangulati, étkezési, szorongásos problémák esetén. Az Asperger szindrómához gyakran társuló pszichés zavarok (szorongás, hangulatzavar) csökkentésében is igyekszem segítséget nyújtani.

Dr. Puskás Tamás

 • Radiológus

 • Főorvos

Dr. Pazdernyik Szilárd

 • Idegsebész

 • Adjunktus

Dr. Mezei Piroska

 • Endokrinológus

 • Főorvos

Dr. Barabás Tamás

 • Urológus

 • Adjunktus

Dr. Dobos Ferenc

 • Ortopéd

 • Főorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvostudományi  Karán diplomázott

1991-ben. Ortopédiából 1995-ben tett szakvizsgát. A diploma megszerzését követően a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján tanársegédként dolgozott 1999-ig, ahol részt vett az orvostanhallgatók gyakorlati oktatásában. Posztgradualis képzés keretében számos külföldi tanulmány úton ( Heidelberg, Pozsony ,Lublin stb) bővítette klinikai tapasztalatait.

 

2000 januárjától a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Ortopéd osztályán dolgozik, helyettes vezető. 2005 – 2009 között a Greater Manchester Surgical Center-ben (GMSC)ortopéd sebész konzultánsként csípő- térdprotézis beültetések mellett általános ortopédiai (láb, kéz, térd) műtéteket végzett  Manchesterben, Angliában.

Számos hazai és külföldi kongresszuson vett részt, folyóiratban megjelent közlemények szerzője, társszerzője.

 

Fő tevékenységi területe a csípő- és térdprotézis primer és revíziós műtétei, a láb deformitásainak korrekciós műtétei és egyes kézsebészeti beavatkozások.  

Mészárosné Jaskó Enikő

 • Dietetikus

Dr. Csikós Csaba

 • Kardiológus

 • Főorvos

Dr. Csikós Csaba vagyok, 1970-ben születtem.

Orvosi diplomámat 1994-ben kaptam Szegeden. 1994. októbere óta és jelenleg is a Fejér Megyei Szent György Kórház II Belgyógyászati osztályán dolgozom, Főorvosi beosztásban.

Belgyógyászatból majd Kardiológiából szakvizsgáztam. Munkámat a Koronária őrzőben, illetve az általános kardiológiai osztályon látom el, emellett szakrendelek, szívultrahang vizsgálatokat is végzek.

Szívultrahang vizsgálatból Honoris Causa képesítéssel rendelkezem. 2007 óta szívkatéterezést is végzek, 2011-ben Magyar Intervenciós Kardiológus Diplomát szereztem.

Több előadás, poszter és tudományos cikk szerzője és társszerzője vagyok.

Házasságban élek, három fiúgyermek édesapja vagyok.

Dr. Rappant György

 • Pszichiáter

 • Főorvos

Dr. Pavelka Róbert

 • Diabetológus

 • Kardiológus

 • Főorvos

Dr. Sziliczei Erzsébet

 • Diabetológus

 • Kardiológus

 • Főorvos

Dr. Volf Péter

 • Kardiológus

 • Főorvos

A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem diplomát 2001-ben. Az egyetem utolsó évei alatt az ORFI Betegfelvételi, majd a Budai Irgalmasrendi Kórház Kardiológia Őrzőjében ápolóként, majd szigorlóként az Országos Mentőszolgálatnál mentőtisztként dolgoztam. A diploma megszerzése után megszűnéséig a MÁV Kórház Kardiológia Osztályán, jelenleg részben a székesfehérvári Szent György Kórház Kardiológia Osztályán, részben pedig a Honvédkórház Kardiológia Szakrendelésén dolgozom. 2007-ben szakvizsgáztam Belgyógyászatból, 2010-ben Kardiológiából. A kardiológia szakvizsga előtti egy éves gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem Cardiovascularis Központjában töltöttem. 2011-ben adjunktusi kinevezést kaptam. 2013-ban európai echocardiographiás licenszvizsgát tettem. A Magyar Kardiológusok Társaságának és a Magyar Atherosclerosis Társaságnak tagja vagyok. Kardiológián belül fő érdeklődési területem a non-invasív diagnosztika és a prevenció.

Dr. Ölvedy Csaba

 • Kardiológus

 • Főorvos

Jelenleg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászati Osztályának kardiológus főorvosa vagyok. A kórházi fekvő- és járó beteg szakellátás során a coronaria őrzőben és kardiológiai osztályon végzett munkám mellett invazív katéteres kardiológiai beavatkozást végzek és gyakorlója vagyok számos non-invazív kardiológiai diagnosztikai eljárásnak, mint a szívultrahang, terheléses EKG, Holter EKG, ambuláns vérnyomás monitorozás és szív koszorúér CT.

Orvosi diplomámat 1998-ban szereztem a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Folyamatos szakmai gyakorlati és elméleti képzésem eredményeként 2003-ban Belgyógyászatból, majd 2006-ban Kardiológiából szakvizsgát tettem. 2003 óta végzek szívultrahang vizsgálatot melyből 2010-ben „Magyar Transthoracalis Echocardiographiai” licenszvizsgát tettem. 2007-ben kezdtem a szívkatéterezést és 2009-ben „Magyar Intervenciós Kardiológus” akkreditációt szereztem. 2010 óta rendszeresen végzek szív koszorúér CT vizsgálatot. Emellett több tudományos cikk, poszter és előadás szerzője és társszerzője vagyok. Tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társaságának, ezen belül az intervenciós és képalkotó diagnosztika munkacsoportnak, illetve a Magyar Hypertonia Társaságnak.

Házasságban élek, egy fiúgyerek édesapja vagyok.

Dr. Kollár Edit

 • Fül-orr-gégész

 • Szakorvos

Dr. Benn Orsolya

 • Diabetológus

 • Endokrinológus

 • Csecsemő- és gyermekgyógyász

 • Szakorvos

Dr. Horváth László

 • Belgyógyász

 • Gasztroenterológus

 • Főorvos

Dr. Benedek Amália

 • Diabetológus főorvos

 • Kardiológus

Dr. Bácsi Attila

 • Kardiológus

 • Adjunktus

Dr. Gajdán László

 • Belgyógyász

 • Gastroenterológus-hepatológus

 • Főorvos

1999-ben végeztem Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Azóta Székesfehérváron dolgozom a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház I. Belgyógyászati Osztályán, 2010-től adjunktusként, 2016-tól részlegvezető főorvosként. Belgyógyászatból 2005-ben, gasztroenterológiából 2009-ben szereztem szakvizsgát. Szakterületem a gasztroenterológián (gyomor-bélrendszeri kórképeken) belül a máj és hasnyálmirigy betegek kivizsgálása, kezelése és gondozása.

Koch Barbara

 • Diszpécser

 • Irodavezető

Pauer Tímea

 • Diszpécser

Győrfi Erika

 • Diszpécser

Király Rita

 • Labor asszisztens

Király Mónika

 • Labor asszisztens

Fülöpné Bencz Éva

 • Labor asszisztens

Sutyor Dóra

 • Egészségügyi asszisztens

Ádám Kiara

 • Egészségügyi asszisztens

Ságvári Andrea

 • Egészségügyi asszisztens