Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Orvosi esztétika

 • Alapvizsgálat lézeres beavatkozáshoz (fizikális vizsgálat, terápia megbeszélése) (Dr. Dabasi) 18 000 Ft 
  Arcesztétkai konzultáció (Dr. Kovács Ramóna) 15 000 Ft 
  Botox A./ 60 000 Ft 
  Botox B./ 80 000 Ft 
  Botox C./ 90 000 Ft 
  Botox D./ 100 000 Ft 
  Dermaroller kezelés mezoterápiával 55 000 Ft 
  Frakcionált széndioxid lézeres arcfiatalítás, Teljes arc (alkalmanként) lézerkezelés + arcmaszk (Dr. Dabasi) 102 500 Ft 
  Frakcionált széndioxid lézeres esztétikai kezelés dekoltázs (alkalmanként) lézerkezelés 85 000 Ft 
  Frakcionált széndioxid lézeres esztétikai kezelés kéz (oldalanként / alkalmanként) lézerkezelés 35 000 Ft 
  Frakcionált széndioxid lézeres esztétikai kezelés nyak (alkalmanként) lézerkezelés 60 000 Ft 
  Hegkezelés (lézerszkennerrel) 5 cm2 és 10 cm2 között 28 000 Ft 
  Hegkezelés (lézerszkennerrel) 5 cm2-ig 18 000 Ft 
  Keloidos hegkezelés + Kenalog injekcióval 14 000 Ft 
  Lézeres arckezelés + arcmaszk (Dr. Dabasi) 67 500 Ft 
  Ráncfeltöltés hyaluronsavas kezeléssel A./ 60 000 Ft 
  Ráncfeltöltés hyaluronsavas kezeléssel B./ 90 000 Ft 
  Ráncfeltöltés hyaluronsavas kezeléssel C./ 100 000 Ft 
  Ráncfeltöltés hyaluronsavas kezeléssel D./ 120 000 Ft 

  Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

Fedezze fel a gyönyörű énjét!

Sokan vágynak üdébb, fiatalosabb külsőre és szeretnék az idő kerekét néhány évvel visszaforgatni, hiszen a kor előrehaladtával bőrük megjelenése és állaga megváltozik.

Az idő sajnos nem áll meg a kedvünkért, így a barázdák és ráncok kialakulása elkerülhetetlen

Az évek múlásával a bőr elveszíti üdeségét és rugalmasságát, hiszen a bőrben természetes módon megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező hialuronsav mennyisége a kor előrehaladtával nagy ütemben csökken. Ennek következtében a bőrünk szárazabb tapintatúvá válik. A zsírtermelő faggyúmirigyek aktivitása csökken, bőrünk veszít feszességéből, simaságából. Mindezen változásokhoz a gravitáció is hozzáteszi a maga hatását, így bőrünk fokozatosan megereszkedik.

Ennek a folyamatnak a mértéke és gyorsasága természetesen nagyban függ az olyan tényezőktől, mint az életkor, a hormonok, az életvitel, a napfény vagy a dohányzás. 

De mit lehet tenni?

Ráncfeltöltés hialuronsavas kezeléssel

Az egyik ismert és széles körben alkalmazott arcfiatalító kezelési mód a hialuronsavval történő ráncfeltöltés, mert nem csak hatékonyan tölti fel és teszi feszessé a bőrt, de ezen elemet a bőrsejtek természetes módon is előállítják testünkben. Éppen ezért ez a kezelés egyre kedveltebb hazánkban is. Ráadásul nem időigényes és általában igen egyszerűen zajlik, melynek eredménye azonnal látható és hosszantartó. 

Az általunk használt kiváló minőségű, elismert, széles körben alkalmazott Juvederm®  készítmények széles termékskálájának köszönhetően, lehetővé teszik az egyénre szabott kezelési módokat. Alkalmas a ráncok kezelésére az első finom barázdáktól a mély ráncokig az arc területein, emellett szebbé és teltebbé teheti az ajkakat is. A kezelés után az eredmény egy olyan természetesnek tűnő feltöltő hatás, amelynek nyomán a bőr puhává és kellemes tapintásúvá válik.

A Juvederm® kezelés egyszerű, kíméletes és alig jár fájdalommal, hiszen ezen hialuronsavas ráncfeltöltő termék helyi érzéstelenítőt, lidocaint is tartalmaz, így csökkenti a kezelés során fellépő fájdalomérzetet. 

A kezelés eredménye kellően hosszantartó, akár 8-12 hónapon át is látható.

Kérdések és válaszok.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A kezelés mindössze 15-30 percet vesz igénybe, attól függően, hogy az arc mely területei kerülnek kezelésre. A kezelést követően folytathatja szokásos napi tevékenységét.

Mi történik a kezelés során?

A kezelőorvos egy igen vékony tűvel juttatja be a bőrbe a Juvedem terméket. Apróbb barázdák esetében az injekció csak a felső réteget érinti, mély ráncok kezelésekor a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a feltöltő anyagot.

Jár-e fájdalommal a kezelés?

A fájdalomérzet szubjektív, egyénenként változik és bizonyos mértékben az injekciós kezelések természetes velejárója. A Juvederm® lidocain tartalma azonban csökkenti az injektálás és kezelés során fellépő fájdalomérzetet.

Mennyire tartós a kezelés eredménye?

A Juvederm® kezelés hosszantartó ráncfeltöltést eredményez. Hatása akár 1 évig is eltarthat. A hatás tartóssága számos tényezőtől függ, mint pl. a páciens életmódja, kora, bőrének állapota, a kezelt terület nagysága, a kezelt ráncok mélysége vagy a páciens arcmimikája.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

Az injekciózást követően enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, viszketés vagy kisebb bevérzések jelentkezhetnek az injekció beadásának helyén. Ezek a mellékhatások általában csak átmenetiek és sminkkel könnyedén elfedhetők.

Ránctalanítás botox kezeléssel

A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a „botox” kezelés. Az általunk használt kiváló minőségű, elismert és széles körben alkalmazott, VISTABEL® készítmény botulinum toxin A-t (tisztított fehérje) tartalmaz, mely egy neuro-muscularis toxin, amely ideiglenesen gátolja az ideg-izom közötti ingerület átvitelt, ezáltal a mimikai izmok nem tudnak összehúzódni és a ráncok elsimulnak. Egészen kis dózisban injekciózzák be az arc egyes izmaiba, ezek elernyednek, tónusuk csökken és a ráncok láthatóságát ezáltal lágyítják.

A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére.

A kezelés mintegy 15-20 percet vesz igénybe, mely során a kezelőorvosa kérésére néhány specifikus arc-kifejezést, grimaszt is kell csinálnia. Ennek célja, hogy pontosan megismerje és megértse arcizmainak működését. Ezt követően kezelőorvosa egy nagyon vékony tű segítségével az előkészített hatóanyag megfelelő mennyiségét juttatja be pontosan a kezelendő izomba.

A hatás az ezt követő 5-10 nap során válik teljes mértékben láthatóvá. 

A kezelés arcfiatalító hatása 4 hónapon át is eltarthat. Ebből eredően a hatás fenntartása érdekében a kezelés ismétlése időről-időre szükséges.

(Amennyiben bármilyen kérdése vagy aggálya van a kezeléssel kapcsolatban, Dr. Kovács Ramóna készséggel áll rendelkezésére.)

Milyen mellékhatások lehetnek?

A VISTABEL® készítményben használt fehérjét az elmúlt évtizedek során különböző orvosi kezelésekben alkalmazták. Ezen időszak alatt hatékonysága és biztonságossága kielégítően tesztelt és bizonyítottá vált. Hasonlóan bármely más gyógyszerhez, a VISTABEL® alkalmazása esetén is előfordulhatnak mellékhatások. Ezekről kezelőorvosa tájékoztatja Önt. A készítmény dobozában található betegtájékoztató részletesen tartalmazza az eddig észlelt mellékhatásokat. A mellékhatások általában időlegesek és enyhe-mérsékelt fokozatúak. Többségük az injekciózásra vezethető vissza (fájdalom, bőrpír, duzzanat). Más mellékhatások, pl. a felső szemhéj esetleges leereszkedése a hatóanyag kismértékű vándorlásának tudható be és pusztán ideiglenes. Annak nagyon kicsi a kockázata, hogy az injektálás helyétől távol fejtsen ki nem kívánatos hatást. Amennyiben bármilyen szokatlan hatást, légzési-, nyelési- vagy beszélési nehézséget észlel rögtön keresse fel kezelőorvosát.

Hialuronsavas és botox kezelés székesfehérvári rendelőnkben, a Mentaház Magánorvosi Központban. Az arc-esztétikai kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol a páciensek arcának egyéni karakterisztikáját figyelembe véve, a stílusuknak és igényeiknek megfelelő kezelést ajánlunk. A találkozás során az esteleges ellenjavallatok feltérképezése is megtörténik a megfelelő eljárás kiválasztása céljából.