Nincs megjeleníthető tartalom

Mentaház - Magánorvosi központ. Vissza a főoldalra.

Érsebészet

2005-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán.

Az egyetemi évek alatt lehetőségem volt betekintést nyerni az Amerikai Egyesült Államok egészségügyébe is.

Tapasztalataimat és szemléletemet nagymértékben bővítette és szélesítette az Angliában eltöltött -2009 óta dolgozom az Egyesült Királyságban is- idő.

Az alá és fölérendelt viszony helyett én partnerként tekintek betegeimre, és az ,,így szoktuk” orvoslás helyett  a bizonyítékon alapuló orvoslást tartom irányadónak.

A betegbiztonságot tartom a legfontosabbnak a medicinában és az egészségügy más területén is dolgozom egy tiszta, átlátható egészségügyért, amiben a betegeink tisztességgel, méltósággal és hálapénz mentesen gyógyulhatnak (www.reszasz.hu).

Érsebész székesfehérvári magánrendelésemnek azért választottam a Mentaház Magánorvosi Központot, mert a vezetőség és az itt dolgozó munkatársak hitvallása közel áll az enyémhez.

Szeretettel várok mindenkit, aki megnyugtató válaszokat szeretne kapni kérdéseire a megelőzéssel, visszérbetegeséggel, műtétekkel, nem gyógyuló lábszárfekélyével (okok felkutatása, modern sebkezelés, műtétes terápia), diabéteszes láb komplex kezelésével és érstátusával kapcsolatban.