Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Aneszteziológia

  • Konzultáció 22 000 Ft 

    Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

Az aneszteziológus szakorvos a felnőtt betegek műtét előtti vizsgálatát végzi az aneszteziológiai szakrendelés keretein belül. 

Az általános felmérésen túl aneszteziológus főorvosunk, laborvizsgálattal, vérnyomásméréssel, EKG-vizsgálattal, vagy egyéb kiegészítő vizsgálatokkal (légzésfunkció, szívultrahang) vizsgálja meg a Páciensit, mely vizsgálatok központunkban is elérhetőek. 

A vizsgálat célja az, hogy a szakorvos felmérje a páciens általános műtét előtti állapotát és értékelje a műtét előtt protokoll szerint előírt vizsgálatok eredményét, illetve meghatározza a műtéthez szükséges érzéstelenítés vagy altatás módját. Továbbá az aneszteziológus feladata az is, hogy tájékozódjon a tervezett műtét típusáról, áttekintse az esetleges korábbi betegségeket, műtéteket, illetve, hogy egy vizsgálat által felmérje a Páciens esetleges gyógyszerérzékenységét. A kiállított műtét előtti szakorvosi véleményt ezután a választott sebésznek kell bemutatni. Ezek az információk mind a műtét biztonságosságát támogatják, csökkentik a műtét során vagy azt követően felmerülő kockázatok lehetőségét.

Forduljanak a székesfehérvári Mentaház Központjához bizalommal ha műtét előtti szakvéleményre van szükségük!