Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Nemigyógyászat

 • Konzultáció, vizsgálat 25 000 Ft 
  Kontroll 20 000 Ft 
  Mintavételi díj*
  (A laborvizsgálat díját nem tartalmazza!)
  5 000 Ft 

  Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

Nemibeteg szakrendelés

A Mentaház Magánorvosi Központban a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást nyújtja az intim egészség területén. Tapasztalt orvosaink és szakembereink széleskörű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a szűrést, diagnosztikát, kezelést és tanácsadást. Modern, bizalmas környezetben fogadunk minden páciensünket, és a legfrissebb technológiákat használjuk a pontos diagnózis és hatékony kezelés érdekében. A betegek számára biztosított szolgáltatások közé tartozik az STD-k szűrése és kezelése, HPV szűrés, tanácsadás a szexuális egészségről és prevencióról, valamint bizalmas és megértő tájékoztatás minden kapcsolódó betegségről és kezelési lehetőségükről. 

Az STD (Sexually Transmitted Disease) vagy szexuális úton terjedő betegségek szűrése a szakrendelőben a páciensek számára elérhető fontos szolgáltatások egyike. Ennek a folyamatnak a célja a szexuális úton terjedő betegségek korai felismerése és kezelése, még mielőtt súlyosabb tünetek vagy szövődmények jelentkeznének. Az STD szűrés általában magában foglalja a vérvizsgálatokat, vizeletminták elemzését és fizikai vizsgálatokat is. A leggyakrabban vizsgált STD-k közé tartoznak a chlamydia, a gonorrhoea, a szifilisz, a HIV/AIDS, a hepatitis B és C, valamint az emberi papillomavírus (HPV). Az STD szűrés során a szakember részletesen megvizsgálja a páciens szexuális előéletét, és segít meghatározni a legmegfelelőbb teszteket a páciens egyéni kockázatainak és szükségleteinek figyelembevételével. Az STD szűrés rendkívül fontos része az egészségmegőrzésnek és a szexuális egészség megőrzésének, mivel segít az esetleges fertőzések korai azonosításában és kezelésében, ezáltal csökkentve a további terjedés és szövődmények kockázatát.

Az HPV (Human Papillomavirus) szűrés egy olyan eljárás, amelynek célja az emberi papillomavírus jelenlétének kimutatása vagy az azt okozó fertőzés kockázatának felmérése. Az HPV a leggyakoribb szexuális úton terjedő vírusos fertőzés, és számos különböző típusa létezik, amelyek közül néhány fokozza a méhnyakrák és más nemi szervek rákjainak kialakulásának kockázatát.

Az HPV szűrés többféle módon történhet, általában mintavétellel a méhnyakról vagy más érintett területekről. A legáltalánosabb módszer a méhnyakrákszűrő vizsgálat, amelynek során a nőgyógyász vagy egészségügyi szakember mintát vesz a méhnyakról és azt laboratóriumban elemzi, hogy kimutassa az esetleges HPV fertőzést vagy a rák kialakulásához vezető sejtváltozásokat.

Fontos megjegyezni, hogy az HPV szűrés nemcsak a nők számára fontos, hanem a férfiak számára is, mivel az HPV fertőzés szintén összefüggésbe hozható más daganatos megbetegedésekkel, például a hímvesszőrákkal és az anális rákokkal.
Az HPV szűrés korai felismerést tesz lehetővé és lehetőséget ad a megfelelő kezelésre vagy további nyomon követésre, ami hozzájárulhat az egészséges állapot fenntartásához és a rákkialakulás kockázatának csökkentéséhez.

Bízunk abban, hogy segítségünkkel minden páciensünk teljes körű egészségügyi ellátást kap, és megtalálja a megfelelő útvonalat az intim egészségének megőrzésére és javítására."