Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Onkológia

  • Onkológiai konzultáció 23 000 Ft 

    Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

A szűrővizsgálatok során gyakran felmerül a gyanú, hogy valamilyen rákbetegség áll a problémák hátterében. Az elvégzett vizsgálatok kiértékelése során gyakran szükség lehet egy onkológus véleményére, aki segít eligazodni a kapott eredményekben.

Amennyiben valakinél már diagnosztizálásra kerül a rákbetegség sajnos számtalan kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy mit lehet tenni a mielőbbi gyógyulás érdekében. Az elsődleges szakvélemény kézhezvétele után sokan keresik a lehetőséget egy másodlagos szakvéleményre, hogy valóban helyesek voltak-e a megállapítások, hogy a diagnózishoz szükséges összes vizsgálat elvégzésre került-e, illetve, hogy az onkoteam által javasolt kezelés valóban a legmegfelelőbb-e az érintett páciensnek. Sokszor a diagnózis után kell dönteni a műtéti megoldásról, annak kockázatairól és a kiegészítő daganatellenes kezelésekről. 

Központunk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkező onkológus főorvosa részletes tájékoztatást tud adni nem csak a diagnózisról, de az azután következő időszakról is. A választott terápia sokszor mellékhatásokkal jár, ezek súlyosságáról, a gyógyulás várható idejéről és mértékéről az esetleges kezelésváltásról is tájékozódhat onkológiai szakrendelésünkön.