Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Sportorvos

  • Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

A sportorvosi szűrővizsgálatok célja a betegségek, sérülések, illetve az ezekre hajlamosító kockázati tényezők kiszűrése és azon elváltozások felismerése, amelyek megléte esetén a versenyszerű sport vagy az adott sportág folytatása egészségkárosító lehet. 

Az amatőr és hivatásos sportolók az átlagembernél nagyobb terhelésnek vannak kitéve, ezért a fokozott igénybevétel megköveteli a szervezet folyamatos felügyeletét. A sportolók egészségét a Mentaház Magánorvosi Központ szűrővizsgálatokkal, szakszerű ellátással szolgálja az Országos Sportegészségügyi Intézet előírásai szerint. 

Versenysportolóknak kötelező a vizsgálat 18 éves kor alatt évente kétszer, utána évente egyszer, amatőr sportolóknak pedig javasolt. Ennek során a testméretek rögzítése, látás, EKG és fizikális vizsgálat történik, életkorhoz kötötten kiegészítve labor, illetve egyéb eszközös vizsgálatokkal

#sportorvos, gyermek sportorvos, sportorvosi igazolás, versenyigazolás, sportorvosi engedély, magánrendelés, Székesfehérvár