Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

 • Étrendi javaslat, vizsgálat nélkül 15 perc (Dr. Májer Éva) 16 000 Ft 
  Receptírás
  (Maximum 3 db)
  5 000 Ft 
  Kontroll (Dr. Bauer) 18 000 Ft 
  Konzultáció (Dr. Bauer) 21 000 Ft 
  Konzultáció (Dr. Májer) 20 000 Ft 
  Kontroll (Dr. Májer) 15 000 Ft 

  Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

Csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésünkre újszülött kortól 18 éves korig bármely gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával várjuk pácienseinket. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva, az életkorból adódó speciális kommunikációs és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével történik a gyermekgyógyászati vizsgálat.

Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását.
Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosaink – akik sok esetben maguk is gyakorló szülők – követve az orvostudomány legújabb fejlesztéseit a lehető leghamarabb igyekeznek választ találni a felmerülő egészségügyi problémákra. Korszerű diagnosztikai eszközök segítségével állítják fel a diagnózist, és döntenek a szükséges kezelésről. Fontos számunkra, hogy pácienseink és szüleik teljes mértékben átlássák, megértsék a betegség minden részletét, ezért igyekszünk minden tekintetben közérthetően fogalmazni és részletes tájékoztatást nyújtani.

Intézményünk számos gyermekgyógyászati szakterülettel rendelkezik, lehetőséget adva a speciális problémák kezelésére, illetve a felmerülő egészségügyi problémák további kivizsgálására. A gyermekgyógyászati szakrendelés kiegészítéseként Központunkban gasztroenterológia, endokrinológia, diabetológia, ultrahangos vizsgálatok, dietetika, fül-orr-gégészet, neurológia és szemészet is elérhető. Emellett előzetes bejelentkezés alapján csecsemő és gyermek vérvételt biztosítunk a hét minden napján.

# gyermekorvos, magánrendelés, Székesfehérvár