Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Csecsemő- és gyermekgyógyászati szakrendelésünkre újszülött kortól 18 éves korig bármely gyermekgyógyászattal kapcsolatos problémával várjuk pácienseinket. A megfelelő szakmai és technikai háttér biztosítása mellett nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva, az életkorból adódó speciális kommunikációs és vizsgálati igények messzemenő figyelembevételével történik a gyermekgyógyászati vizsgálat.

Törekszünk arra, hogy olyan környezetet, hangulatot teremtsünk, amely feloldja a kicsik és természetesen a betegségtől félő szülők szorongását.
Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosaink – akik sok esetben maguk is gyakorló szülők – követve az orvostudomány legújabb fejlesztéseit a lehető leghamarabb igyekeznek választ találni a felmerülő egészségügyi problémákra. Korszerű diagnosztikai eszközök segítségével állítják fel a diagnózist, és döntenek a szükséges kezelésről. Fontos számunkra, hogy pácienseink és szüleik teljes mértékben átlássák, megértsék a betegség minden részletét, ezért igyekszünk minden tekintetben közérthetően fogalmazni és részletes tájékoztatást nyújtani.

Intézményünk számos gyermekgyógyászati szakterülettel rendelkezik, lehetőséget adva a speciális problémák kezelésére, illetve a felmerülő egészségügyi problémák további kivizsgálására. A gyermekgyógyászati szakrendelés kiegészítéseként Központunkban gasztroenterológia, endokrinológia, diabetológia, ultrahangos vizsgálatok, dietetika, fül-orr-gégészet, neurológia és szemészet is elérhető. Emellett előzetes bejelentkezés alapján csecsemő és gyermek vérvételt biztosítunk a hét minden napján.

# gyermekorvos, magánrendelés, Székesfehérvár