Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Gyermekpulmonológia

  • Kontroll  15 000 Ft 
    Vizsgálat 18 000 Ft 
    Légzésfunkció 8 000 Ft 

    Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

Gyermek tüdőgyógyászati szakrendelésünkön a heveny és krónikus légúti, valamint allergiás panaszokkal érkező betegek kivizsgálását és gyógyítását végezzük. Lassan és elhúzódóan fellépő köhögéssel, fulladással, sípoló nehézlégzéssel, asztmás tünetekkel járó megbetegedés esetén gyermekünkkel mielőbb tanácsos gyermek-tüdőgyógyászhoz fordulni. Mivel folyamatosan nő a légúti és allergiás megbetegedéssel küzdő betegek száma, mely panaszok sajnos már kora gyermekkorban kezdődnek, a részletes pulmonológiai és allergológiai vizsgálatokra együttesen teremtünk lehetőséget.

A légúti betegek kivizsgálását a rutin vizsgálatok mellett műszeres, légzésfunkciós vizsgálatok elvégzésével is pontosítjuk, hogy a diagnózis megállapítását követően elkezdhessük kezelésüket. A kivizsgálás során törekszünk a gyermek számára kevésbé fájdalmas, egyszerűen kivitelezhető vizsgálati módszereket előnyben részesíteni.

Ilyen az allergiás bőrpróba és a légzésfunkciós vizsgálat is.Szükség esetén további vizsgálatok megszervezésére is van lehetőség. A betegekkel történő részletes beszélgetés, a gyógyszerhasználat megtanítása, életmódbeli tanácsok adása is fontos része munkánknak, hiszen ez nélkülözhetetlen a sikeres kezelés eléréséhez.

 

# gyermektüdőgyógyász, gyermektüdőgyógyászat, pulmonológia, pulmonológus, pollen allergia, állatszőr allergia, fulladás, spirometria, tüdőkapacitás mérés, asztma, asthma, bronchitis, PRICK teszt, magánrendelés, Székesfehérvár