Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Gyermekpulmonológia

 • Vizsgálat (Dr. Bauer) 21 000 Ft 
  Kontroll (Dr. Bauer) 18 000 Ft 
  Prick teszt vizsgálat részeként (Dr. Bauer) 12 000 Ft 
  Prick teszt önállóan (Dr. Bauer) 17 000 Ft 
  Légzésfunkció vizsgálat részeként (Dr. Bauer) 10 000 Ft 
  Légzésfunkció önállóan (Dr. Bauer) 12 000 Ft 
  Vizsgálat (Dr. Sipos) 20 000 Ft 
  Kontroll (Dr. Sipos) 17 000 Ft 
  Légzésfunkció (Dr. Sipos) 8 000 Ft 
  Recept
  (Maximum 3 db)
  5 000 Ft 

  Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

Gyermek tüdőgyógyászati szakrendelésünkön a heveny és krónikus légúti, valamint allergiás panaszokkal érkező betegek kivizsgálását és gyógyítását végezzük. Lassan és elhúzódóan fellépő köhögéssel, fulladással, sípoló nehézlégzéssel, asztmás tünetekkel járó megbetegedés esetén gyermekünkkel mielőbb tanácsos gyermek-tüdőgyógyászhoz fordulni. Mivel folyamatosan nő a légúti és allergiás megbetegedéssel küzdő betegek száma, mely panaszok sajnos már kora gyermekkorban kezdődnek, a részletes pulmonológiai és allergológiai vizsgálatokra együttesen teremtünk lehetőséget.

A légúti betegek kivizsgálását a rutin vizsgálatok mellett műszeres, légzésfunkciós vizsgálatok elvégzésével is pontosítjuk, hogy a diagnózis megállapítását követően elkezdhessük kezelésüket. A kivizsgálás során törekszünk a gyermek számára kevésbé fájdalmas, egyszerűen kivitelezhető vizsgálati módszereket előnyben részesíteni.

Ilyen az allergiás bőrpróba és a légzésfunkciós vizsgálat is.Szükség esetén további vizsgálatok megszervezésére is van lehetőség. A betegekkel történő részletes beszélgetés, a gyógyszerhasználat megtanítása, életmódbeli tanácsok adása is fontos része munkánknak, hiszen ez nélkülözhetetlen a sikeres kezelés eléréséhez.

 

# gyermektüdőgyógyász, gyermektüdőgyógyászat, pulmonológia, pulmonológus, pollen allergia, állatszőr allergia, fulladás, spirometria, tüdőkapacitás mérés, asztma, asthma, bronchitis, PRICK teszt, magánrendelés, Székesfehérvár