Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Gyermeksebészet

 • Bőr vagy bőr alatti elváltozás eltávolítása varrattal, érzéstelenítéssel (1 db)  37 000 Ft 
  Egyéb, varratot nem igénylő beavatkozások érzéstelenítéssel 33 000 Ft 
  Kontroll 25 000 Ft 
  Köröm eltávolítása érzéstelenítéssel 29 000 Ft 
  Minden további bőr vagy bőr alatti elváltozás eltávolítása varrattal érzéstelenítéssel 15 000 Ft 
  Sebészeti szakvizsgálat 30 000 Ft 
  Szövettani vizsgálat (1 db)
  (A szövettani vizsgálatok elvégzése során, egyes esetekben további immunhistokémiai vizsgálatok elvégzése válhat indokolttá, melynek ténye a szövettani vizsgálat kérésének időpontjában nem látható előre. A szövettani vizsgálatok megrendelésével tudomásul veszem, hogy a fent részletezett immunhisztokémiai vizsgálat díjköteles, mely utólag fizetendő.)
  13 000 Ft 
  Csecsemő és gyermeksebészet beavatkozás utáni kontroll, varratszedés 20 000 Ft 
  Műtét előtt rövid konzultáció 20 000 Ft 

  Árlistákban nem szerepel minden vizsgálatunk és szolgáltatásunk díja, a további részletekről munkatársaink tudnak felvilágosítást nyújtani a +36 (22) 500-300 telefonszámon.

A gyermek sebészet főként azokkal a gyakran előforduló problémákkal foglalkozik, mint pl. a köldök- és lágyéksérv, a fitymaszűkület, a túl rövid nyelvfék, vízsérv, rejtett heréjűség, valamint anyajegyek és szemölcsök sebészeti úton való eltávolítása. Ezeken kívül ajánlott gyermeksebész felkeresése számos más, a gyermeken észrevett apróbb vagy nagyobb elváltozás miatt (sipoly, csomó, bőr- és lágyrész elváltozások, benőtt köröm). Csecsemők esetében általában veleszületett köldöksérv, bőrön látható kis járatok (sipolyok), bőrfüggelékek, rövid nyelvfék, kisebb gyermekeknél a hasfal gyengeségéből adódó lágyéksérv, kisfiúknál a fitymával vagy a herékkel kapcsolatos problémák miatt fordulnak leggyakrabban a szülők gyermeksebészhez. A konzultáción különös empatikus képességgel felvértezett szakorvos várja a gyermekeket, barátságos, megnyugtató környezetben.

 

# gyermeksebészet, gyermeksebész, fájdalommentes, anyajegy levétel, fitymaszűkület, köröm benövés, lágyéksérv, nyelvfék, köldöksérv, heresérv, Dr. Kőnig Róbert, magánrendelés, Székesfehérvár