Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

A koronavírus teszt ismét elérhető a Mentaházban!

A koronavírus teszt ismét elérhető a Mentaházban!

Vizsgálatunk gyors és a Mentaházra jellemző barátságos, ám szakszerű körülmények között zajlik az eredményt pedig, 15 percen belül kézhez kapja!
Miért érdemes tudnia, hogy átesett-e már a fertőzésen?

1. Ha e vizsgálat nem mutat emelkedett ellenanyagszintet, akkor vagy még nem esett át a fertőzésen, vagy a fertőzés olyan korai szakaszában van, amikor az ellenanyag-képződés még nem kezdődött el. Ilyen esetben tehát érdemes fokozottan óvnia magát, és az egyéb körülményeket is figyelembe véve 4 hét múlva célszerű e szűrővizsgálatot megismételni

2. Ha e vizsgálat IgM emelkedett ellenanyagszintet mutat, akkor tudni fogja, hogy jelenleg is folyamatban van a koronavírus fertőzése – függetlenül attól, hogy ez tünetekkel vagy tünetmentesen zajlik.

3. Ha e vizsgálat emelkedett IgM és IgG ellenanyagszintet mutat, akkor Önnél vagy lezajlott már vagy a vége felé közeledik a koronavírus betegsége, de lehetséges, hogy még fertőz.

4. Ha e vizsgálat az IgG tekintetében emelkedett ellenanyagszintet mutat, akkor a koronavírus betegsége már feltehetőleg lezajlott, további teendője nincs. Mi a folyamata a vizsgálatnak?

1. A ’D’ épületben fogadja Önt adminisztrátorunk, akinek segítségével ellenőrzik időpontját.

2. Az előjegyzés egyeztetését követően a COVID-19 szűrésre kijelölt, külön bejáratú D épületünkbe kísérjük. Itt a kézfertőtlenítést követően megmérjük a testhőmérsékletét.

3. Ezt követően egyeztetik személyes adatait, és a korábban kitöltött kérdőívet, beleegyező és adatvédelmi nyilatkozatot aláírja. Ekkor sor kerül a teszt kifizetésére.

4. Ez után már csak a teszt van hátra, amikor is egy alkoholos fertőtlenítés után az egyik ujjbegyét megszúrjuk.
Mi az itt kicseppenő vért használjuk fel a vizsgálatra.
A szúrás kötszerrel való fedését követően, le is zárul a procedúra.

5. Az eredményt 15 percen belül kézhez is kapja, amit központunk belső kertjében helyet foglalva meg is tud várni.

Jöjjön el és bizonyosodjon meg egészségéről!

Bejelentkezés esetén töltse ki a honlapunkon található jelentkezési lapot