Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Dr. Horváth Dávid - Csecsemő és gyermekgyógyász, gyermek gasztroenterológus

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy székesfehérvári központunkban, a városban szinte egyedüliként elérhető GYERMEK GASTROENTEROLÓGIAI szakrendelésünk, melyre akár 1 héten belül foglalhat időpontot.


Hívjanak bennünket bizalommal
06 22/ 500 300


A szakrendelést Dr. Horváth Dávid látja el, aki mára szülők és gyermekek tucatjai bizalmát élvezi, hiszen elkötelezetten, kedvesen, gyors és tartós megoldásokat keresve segít kis Páciensein.

 


Bemutatkozójában is megfogalmazta elveit, melyek a mindennapjainak alapját adják.

„Fontos számomra az egész család bevonása a gyógyítási-megelőzési folyamatba, a felmerülő kérdések megvitatása, értelmezése. Az orvosi munka során a türelem és a szakmai alázat alapvető számomra. Lényegesnek tartom továbbá, hogy amennyire lehet személyre szabottan, ne pedig sablonok mentén gyógyítsunk.


Alapvetőnek tartom, hogy naprakész legyek a szakterületemen, tudományos kongresszusok rendszeres résztvevője vagyok, ezen kívül tagja vagyok a Magyar Gyermek gasztroenterológiai Társaságnak, Magyar Gyermekorvos Társaságnak, Magyar Gasztroenterológus Társaságnak, a Európai Gyermek-gasztoenterológiai Társaságnak (ESPGHAN), illetve az Európai Crohn-Colitis Társaságnak (ECCO) is.”


Forduljanak hozzánk bizalommal
06 22/ 500 300
info@mentahaz.hu
Székesfehérvár Nagy László u. 1.