Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Közösség Édesanyáknak Fehérváron

Kismamák FIGYELEM!


Januártól szeretettel várunk minden Édesanyát és Gyermekét új foglalkozásainkra!


Barátságos, összetartó közösséget szeretnénk létrehozni, ahol minden anyuka otthon érezheti magát, miközben testileg-lelkileg feltöltődik és mind többet- és többet tud meg az anyaságról, gyermekéről és önmagáról.


Heti 1 alkalommal, az alábbi két kiscsoportos foglalkozásunkra várjuk

  • BABA-MAMA torna 

  • BABA-MAMA klub


Tornáról:
A kis létszámú alkalmakat a gyógytornász, Csernus-Lukács Edina tartja, aki egyénre szabott mozdulatokban is a segítségükre lesz. Az óra tulajdonképpen egy kondicionáló, női alakformáló órának felel meg, ahol minden izomcsoportot megdolgoztatunk, és minden ízületet megmozgatunk. A torna közben a babákat is megmozgatjuk, ők az "élő súlyzók", amivel az anyukák erősítenek. Ára mindössze 2.000 forint/alkalom.


Klubról:
A klub moderátora és szakmai vezetője Szabóné Hajdú Ildikó, aki nagy szakmai múlttal rendelkezik a területen (többek között 40 évig dolgozott kórházi gyermekosztályon, jelenleg pedig diabetológiai edukátorként is tevékenykedik). Az alkalmak egy 20 perces kisebb előadással kezdődnek, amelyek mindig más témát járnak körbe az anyasággal és a gyermekek ápolásával, gondozásával kapcsolatban, majd szabad, interaktív beszélgetésre van lehetőség szakemberünkkel akár az aktuális témával, akár mással kapcsolatban. Mindezek mellett  az anyukák és gyermekek is tudnak egymással ismerkedni, tapasztalatot cserélni. Ára mindössze 500 forint/alkalom.


A korlátozott helyek miatt kérjük mihamarabb jelezzék a részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
06 22/500 300
info@mentahaz.hu
Székesfehérvár, Nagy László u. 1.