Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Pszichiátriai rendelés Fehérváron

Büszkén és örömmel mutatjuk be Önöknek Dr. Hódi Edit pszichiátert, aki hamarosan a Mentaház Központjában vezeti legújabb szakrendelésünket.


Ismerjék meg jobban bemutatkozóján keresztül:
„Miután a Szegedi Tudományegyetemen befejeztem általános orvosi tanulmányaimat, 2005-ben kezdtem pályámat a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Pszichiátriai Osztályán, ahol - magas progresszivitású, sürgős ellátást, pszichoterápiát és pszichiátriai rehabilitációt is biztosító ellátó lévén - a pszichiátriai kórképek teljes spektrumával és az elmegyógyászati terápiák széles palettájával ismerkedtem meg. 


Kiváló minősítéssel szereztem meg szakvizsgámat, majd munkámat 2016-ban járóbeteg ellátásban folytattam, ahol szívügyemmé vált a gondozás, ami a pszichiátriai problémákkal küzdők életminőségének javításának kulcsa. 2021. óta Érden dolgozom főállásban, szintén szakrendelőben. 


Szakmai hitvallásom alapja a tudományos holisztikus szemlélet, mely szerint az elme és a test egységet alkot, és ez az egység elválaszthatatlan és állandó kapcsolatban van a környezetével. Ennek megfelelően a hozzám fordulók minél alaposabb megismerésén keresztül törekszem arra, hogy személyre szabott kezelési tervet hozzunk létre közösen - legyen szó

  • szorongásról

  • depresszióról

  • szenvedélybetegségről

  • demenciáról

  • testi betegséggel kapcsolatos lelki tünetekről

  • testi tünetek formájában megnyilvánuló lelki zavarokról (szomatizáció) 

  • vagy egyéb pszichés problémákról. 


Tudom, hogy sokaknak nehéz döntés pszichiáterhez fordulni, ezért a konzultációk során nagy hangsúlyt fektetek a helyzet okozta szorongás enyhítésére, biztonságos, oldott légkör kialakítására. Családi életem és munkám mellett jelenleg ló asszisztált coach-mentorrá válásomon dolgozom, és saját lovaimat készítem fel a gyönyörű feladatra. A természet és az állatok iránti rajongásom személyiségem és magánéletem mellett és szakmai munkámat is áthatja.


Szeretettel várom régi és leendő klienseimet új, kényelmes, professzionális környezetben!”


Keressék bizalommal kiváló szakemberünket
06 22/ 500 300
info@mentahaz.hu
Székesfehérvár Nagy László u. 1.