Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

Új szakrendelés: HEMATOLÓGIA

Új szakrendelés: HEMATOLÓGIA

Bejelentkezés: 06305343121

Tanulmányaimat a SOTE Általános Orvosi Karán végeztem, ezután belgyógyászati és haematológiai szakvizsgát tettem. Jelenleg a Fejér Megyei Szent György Kórház haematológiai osztályán dolgozom. Főbb szakterületeim az onkohaematológia, a haemostaseológia illetve a transzfúziológia. Kiemelt érdeklődési körömbe tartozik a haemosztázis, thrombophilia, aferezis, onkohaematológiai betegek psychés támogatása, a betegek holisztikus szemléletű gyógyítása.  

Rendelésemen elsősorban vérképzőszervi betegségekkel 
foglalkozom:

  • Tartós labor- vagy vérképeltérések (vérszegénység, csökkent sejtszámok) vagy épp ellenkezőleg sejtszaporulatok kivizsgálása, laboreltérések értékelése, további teendők tervezése. 
  • Tartósan fennálló nyirokcsomók vagy lépmegnagyobbodás kivizsgálása.
  • Véralvadással kapcsolatos tünetek panaszok, akár vérzékenység, akár a fokozott véralvadás (trombózishajlam) kivizsgálása. Utóbbi kapcsolatban lehet vetéléssel vagy koraszüléssel, emiatt ilyen esetekben szükséges tovább vizsgálni. Igazolt eltérés esetén terápiás javaslat a megelőzésre.
  • Konzultáció bármely okból szedett véralvadásgátló-kezelés módjáról és fenntartásának idejéről, beleérte a heparinnal, K-vitamingátlókkal vagy új típusú véralvadásgátlókkal történő kezelések. Ha szükséges, laborkontroll.   
  • A betegek holisztikus jellegű, támogató gondozása krónikus belgyógyászati kórképekben is, akár csak laboreltérések magyarázata vagy teendők tervezése.

Forduljon hozzám bizalommal!