Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

Jelentkezés a koronavírus PCR vizsgálatra


Kedves Páciensünk! Kérjük, töltse ki a vizsgálat elvégzéséhez szükséges kérdőívünket. Tájékoztatjuk, hogy valótlan adat közlése a járványügyi helyzetre tekintettel büntetőjogi következménnyel jár. 18 év alatti személy szűréséhez szülő/gondviselő beleegyezése szükséges.

Hogy történik a PCR teszt vizsgálat?

Betegbiztonsági okokból a vizsgálatot a Mentaház Magánorvosi Központ erre a célra elkülönített D épületében végezzük, melyet az udvarról lehet megközelíteni. Kérjük, hogy a tesztre érkező pácienseink ne menjenek be a recepcióra. Az adminisztráció és a fizetés az udvaron történik.

Kérjük Pácienseinket, hogy a mintavételre maszkban érkezzenek, továbbá azt megelőzően 8 órán át ne étkezzenek, ezen időtartam alatt ne dohányozzanak, ne mossanak fogat, ne használjanak semmilyen szájfertőtlenítő oldatot vagy szájvizet, illetve ne rágógumizzanak.

A páciensek honlapunkról már megismerhették a beleegyező nyilatkozatot a jelentkezés elküldésével elfogadják annak tartalmát. 

A fizetés – 19 500,- Ft - készpénzben vagy bankkártyával történik. Készpénz esetén kérjük a pontos összeget előkészíteni.

A vizsgálat előtt a nővér érintésmentes hőmérővel megméri a páciens hőjét. Amennyiben a hőmérés negatív eredményű, mintát vesz a garat nyálkahártyájából.

 A vizsgálat eredménye a mintavételt követően, a laborba érkezéstől számított 24 órán belül, de legfeljebb két munkanapon belül érhető el. A leletet e-mailben küldjük el.


Ha immunrendszeri betegsége van, illetve immunrendszert gyengítő szert szed, akkor ez a szűrővizsgálat nem ad megbízható eredményt, forduljon háziorvosához.Biztonsági kód Kérjük írja be a képen látható szöveget!