Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Dr. Brasnyó Pál PhD

Dr. Brasnyó Pál PhD

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Szakán. Végzés után a Pécsi Tudományegyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika és Nefrológiai Centrumában dolgoztam szakorvosjelöltként, majd egyetemi tanársegédként. Ezt követően 2012 és 2016 között a FMC, Szigetvári Dializis állomásán, 2016 óta a Siófoki Kórház Belgyógyászati részlegén dolgozom belgyógyász, nefrológus, diabetológusként.

2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben nefrológiából tettem szakvizsgát, 2011-ben a Magyar Diabetesz Társaság diabetológus orvosi címét szereztem meg. 2017-ben az orvostudományok területén védtem meg Ph.D disszertációmat.

Jelenleg főorvosként dolgozom a Siófoki Kórház Belgyógyászati osztályának Nefrológia és Diabetológia részlegén, illetve dializáló orvosként is dolgozom a BBraun Siófoki Dialízis állomásán.

Részt veszek a vesebetegek, valamint az 1-es és 2-es típusú cukorbetegek járóbeteg- ellátásában is. Az 1-es típusú cukorbetegek esetén a folyamatos glukóz-szenzort viselő és/vagy inzulinpumpával kezelt betegek gondozásával is foglalkozom.

A hazai és a külföldi diabetológiai és nefrológiai kongresszusok rendszeres résztvevője és
olykor előadója vagyok.


Szakrendelések:

Belgyógyászat | Diabetológia | Nefrológia