Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Dr. Dénes Tamás

Dr. Dénes Tamás

Dr. Dénes Tamás érsebész szakorvos

2005-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános
Orvostudományi Karán.
Az egyetemi évek alatt alakult ki érdeklődésem az érsebészet irányában, és tudományos diákköri munkáim, illetve szakdolgozatomat is az érsebészet témakörében írtam. Mindemellett az egyetemi évek alatt lehetőségem volt betekintést nyerni az Amerikai Egyesült Államok egészségügyébe is.


2006-2018 között a Veszprém Megyei Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztályán dolgoztam.
2018 július 2-a óta a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Érsebészeti Osztályon dolgozom.
Általános Sebész Szakvizsgámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen, azóta Érsebészeti Osztályon érbetegek ellátásával foglalkozom.


2009-2018 között több alkalommal dolgoztam Angliában, ami nagyban hozzájárult a szakmai fejlődésemhez, és a betegközpontú gyógyítási szemléletem eősödéséhez. Az alá és fölérendelt viszony helyett én partnerként tekintek betegeimre, és az ,,így szoktuk” orvoslás helyett  a bizonyítékon alapuló orvoslást tartom irányadónak.
Azért választottam a Mentaház Magánorvosi Központot, mert a vezetőség és az itt dolgozó munkatársak hitvallása közel áll az enyémhez.


Bizalommal várok mindenkit, aki megnyugtató válaszokat szeretne kapni kérdéseire a következő témakörökben:

1) visszérbetegség – megelőzés, konzervatív és műtéti kezelés   (sclerotherápiás/injekciós visszérkezelés a közeljövőben indul, jelenleg még nem áll rendelkezésre)
2) érszűkület 
  a) alsó végtagi érszűkület – megelőzés, konzervatív terápia, műtéti kezelés: nyitott és endovaszkuláris (ballonos tágítás, stent/fémháló beültetés) kezelés egyaránt
  b) nyaki (carotis) érszűkület - megelőzés, konzervatív és műtéti kezelés

3) értágulat (aneurysma) műtéti kezelése, akár endovaszkuláris érműtéttel, úgynevezett stentgraft beültetéssel (az éren belül egy fémhálót juttatunk a tágult érszakaszba, így megelőzve a repedést és a halálos vérzést)
4) nem gyógyuló lábszárfekélyével (okok felkutatása, modern sebkezelés, műtétes terápia)


Szakrendelések:

Érsebészet