Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Dr. Fizely János

Dr. Fizely János

Dr. Fizély János vagyok, 1970-ben születtem. Orvosi diplomámat 1995-ben kaptam Pécsen, itt kezdtem dolgozni a Pécsi Orvostudományi Egyetem (POTE) Aneszteziologiai és Intenzív Terápiás Intézeténél. Ezután Budapestre költöztünk ahol a Központi Honvédkórház Aneszteziologiai és Intenzív Terápiás Osztályán, illetve a Szt. Imre Kórház Aneszteziologiai és Intenzív Terápiás Osztályán dolgoztam. Szakmai tapasztalataimat a POTE Szívcentrumában gyarapítottam tovább, majd ezt követően a budapesti Dr. Rose Magánkórházban dolgoztam aneszteziológusként és kardiológusként. 2013-ban költöztünk Székesfehérvárra, azóta a Szt. György Kórház II. Belgyógyászati Osztályán dolgozom, jelenleg főorvosi beosztásban. Aneszteziologiából, intenzív terápiából és kardiológiából szakvizsgáztam.

Licenszvizsgám van transthoracalis echocardiographiából (szívultrahang) és electrophysiologiából (szívritmuszavarok eszközös terápiája).
Az általános ambuláns és osztályos kardiológiai teendőkön (terheléses EKG, Holter, echocardiographia stb.) kívül pacemaker beültetéssel és gondozással, valamint szívkatéteres diagnosztikával és terápiával foglalkozom.
Házasságban élek, három gyermekünk van.