Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Dr. Mező Izabella

Dr. Mező Izabella

Dr. Mező Izabella vagyok, orvosi diplomámat 1995-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szereztem.1995 óta és jelenleg is a Fejér Megyei Szent György Kórház II-es számú Belgyógyászati osztályán dolgozom, Főorvosi beosztásban. 

Belgyógyászatból aztán Kardiológiából szakvizsgáztam, később Diabetológiából, Lipidológiából és Hipertonológiából tettem sikeres orvosi licenc vizsgát. Jelenleg munkámat az általános kardiológiai osztályon látom el, illetve szakrendeléseken végzem munkámat Belgyógyászatból,Kardiológiából, Diabetológiából és Lipidológiából. 

Rendeléseimen főként kardiológiai, diabetológiai és lipidológiai kórképekkel foglalkozom. Kardiológiából terheléses EKG, Holter, ABPM vizsgálatok végzése, valamint szívelégtelenséget, magasvérnyomásbetegséget magábafoglaló kórképek kezelésével és gondozásával foglalkozom. Diabetológiából a 2-es típusú diabeteses páciensek gondozására, ellátására specializálódtam, mely magába foglalja az étrendi és életmódbeli tanácsadást is. Lipidológiából pedig a magas vérzsírszint és az ezt kísérő kórképek ellátása képezi a munkám részét. Mindezek mellett, más belgyógyászatot érintő kórképekkel és kérdéskörrel is foglalkozom.

Aktív tudományos munkát végzem, több cikk és előadás szerzője és társszerzője vagyok.


Szakrendelések:

Belgyógyászat | Diabetológia | Kardiológia | Lipidológia