Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Dr. Tímár Renáta

Dr. Tímár Renáta

Dr. Timár Renáta adjunktus vagyok,.

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével!

Néhány szó magamról és pályafutásom eddigi állomásairól. 1993-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Az egyetemi évek alatt eltöltött gyakorlati idő után Prof. Csillag József főorvos úr invitálására kezdtem pályámat a veszprémi kórház belgyógyászati osztályán, majd 2000-ben belgyógyászati szakvizsgát tettem. Szintén Csillag főorvos úr vezetésével kezdtem el ezután endokrinológiai problémákkal küzdő betegekkel foglalkozni. 1994-től 2008-ig dolgoztam belgyógyászati osztályon, valamint endokrinológiai és diabetológiai szakrendelésen. 2008-2011 között háziorvosi munkát is végeztem.

Majd 2014-ben nukleáris medicinából szakvizsgáztam és jelenleg az endokrinológia mellett ezzel  a szakterülettel is foglalkozom, mely a betegségek kivizsgálásában és terápiájában is nagy segítséget jelentő ága az orvostudománynak, ezáltal még részletesebben tudok foglalkozni gondozott pacienseimmel.

2015-ben kezdtem el foglalkozni az orvosilag felügyelt  testsúlycsökkentő programmal, amely korunk népbetegségének számító és nagyon sok szövődményes betegséget okozó probléma. Ennek keretében orvosi tanácsadást, speciális diétás tápszereket és testösszetétel mérést tudok nyújtani egy speciális műszerrel a pácienseknek.


Szakrendelések:

Endokrinológia