Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

ORVOSI MŰTÉT NÉLKÜLI ARC-ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Fedezze fel a gyönyörű énjét!

Sokan vágynak üdébb, fiatalosabb külsőre és szeretnék az idő kerekét néhány évvel visszaforgatni. A kor előrehaladtával a bőr megjelenése és állaga megváltozik.

Az idő nem áll meg!

A barázdák és ráncok kialakulásában olyan tényezők játszanak fontos szerepet, mint az életkor, a hormonok, az életvitel, a napfény, vagy a dohányzás. Az évek múlásával a bőr elveszíti üdeségét és rugalmasságát. A bőrben természetes módon megtalálható és nagy vízmegkötő képességgel rendelkező hialuronsav mennyisége a kor előrehaladtával nagy ütemben csökken. Ennek következtében a bőrünk szárazabb tapintatúvá válik. A zsírtermelő faggyúmirigyek aktivitása csökken, bőrünk veszít feszességéből, simaságából. Mindezen változásokhoz a gravitáció is hozzáteszi a maga hatását, így bőrünk fokozatosan megereszkedik.

Mit lehet tenni?

Ráncfeltöltés hialuronsavas kezeléssel


 

Az egyik ismert és széles körben alkalmazott arcfiatalító kezelési mód a hialuronsavval történő ráncfeltöltés. Ez a kezelés egyre kedveltebb, mivel hatékony, nem időigényes és általában igen egyszerűen zajlik. Az eredmény azonnal látható és hosszantartó.

Természetes tapintás és hosszantartó hatás!

 

Arcesztétikai kezelés Székesfehérváron hialuronsavvalAz általunk használt kiváló minőségű, elismert, széles körben alkalmazott Juvederm®  készítmények széles termékskálájának köszönhetően egyénre szabott kezelést tesz lehetővé. Alkalmas a ráncok kezelésére az első finom barázdáktól a mély ráncokig az arc területein, emellett szebbé és teltebbé teheti az ajkakat is. A kezelés után az eredmény egy olyan természetesnek tűnő feltöltő hatás, amelynek nyomán a bőr puhává és kellemes tapintásúvá válik.

A Juvederm® kezelés egyszerű, kíméletes és alig jár fájdalommal. Egy olyan hialuronsavas ráncfeltöltő termék, amely a fájdalom mentesebb kezelés érdekében helyi érzéstelenítőt, lidocaint is tartalmaz, így csökkenti a kezelés során fellépő fájdalomérzetet. A kezelés eredménye kellően hosszantartó, akár 8-12 hónapon át is látható.

 

Kérdések és válaszok.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A kezelés mindössze 15-30 percet vesz igénybe, attól függően, hogy az arc mely területei kerülnek kezelésre. A kezelést követően folytathatja szokásos napi tevékenységét.

Mi történik a kezelés során?

A kezelőorvos egy igen vékony tűvel juttatja be a bőrbe a Juvedem terméket. Apróbb barázdák esetében az injekció csak a felső réteget érinti, mély ráncok kezelésekor a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a feltöltő anyagot.

Jár-e fájdalommal a kezelés?

A fájdalomérzet szubjektív, egyénenként változik és bizonyos mértékben az injekciós kezelések természetes velejárója. A Juvederm® lidocain tartalma azonban csökkenti az injektálás és kezelés során fellépő fájdalomérzetet.

Mennyire tartós a kezelés eredménye?

A Juvederm® kezelés hosszantartó ráncfeltöltést eredményez. Hatása akár 1 évig is eltarthat. A hatás tartóssága számos tényezőtől függ, mint pl. a páciens életmódja, kora, bőrének állapota, a kezelt terület nagysága, a kezelt ráncok mélysége vagy a páciens arcmimikája.

Milyen mellékhatások léphetnek fel?

Az injekciózást követően enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, viszketés vagy kisebb bevérzések jelentkezhetnek az injekció beadásának helyén. Ezek a mellékhatások általában csak átmenetiek és sminkkel könnyedén elfedhetők.


Ránctalanítás botox kezeléssel

A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a „botox” kezelés. Az általunk használt kiváló minőségű, elismert és széles körben alkalmazott, VISTABEL® készítmény botulinum toxin A-t (tisztított fehérje) tartalmaz, mely egy neuro-muscularis toxin és ideiglenesen gátolja az ideg-izom közötti ingerület átvitelt, ezáltal a mimikai izmok nem tudnak összehúzódni és a ráncok elsimulnak. Egészen kis dózisban injekciózzák be az arc egyes izmaiba, ezek elernyednek, tónusuk csökken és a ráncok láthatóságát ezáltal lágyítják.

 

A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére.

 

A kezelés mintegy 15-20 percet vesz igénybe. Kezelőorvosa kérésére néhány specifikus arc-kifejezést, grimaszt kell csinálnia. Ennek célja, hogy pontosan megismerje és megértse arcizmainak működését. Ezt követően kezelőorvosa egy nagyon vékony tű segítségével az előkészített hatóanyag megfelelő mennyiségét juttatja be pontosan a kezelendő izomba.

A hatás az ezt követő 5-10 nap során válik teljes mértékben láthatóvá. Amennyiben bármilyen kérdése vagy aggálya van a kezeléssel kapcsolatban, orvosa készséggel áll rendelkezésére.

A kezelés arcfiatalító hatása 4 hónapon át is eltarthat. Ebből eredően a hatás fenntartása érdekében a kezelés ismétlésére lesz szükség.

 

Milyen mellékhatások lehetnek?

A VISTABEL® készítményben használt fehérjét az elmúlt évtizedek során különböző orvosi kezelésekben alkalmazták. Ezen időszak alatt hatékonysága és biztonságossága kielégítően tesztelt és bizonyítottá vált. Hasonlóan bármely más gyógyszerhez, a VISTABEL® alkalmazása esetén is előfordulhatnak mellékhatások. Ezekről kezelőorvosa tájékoztatja Önt. A készítmény dobozában található betegtájékoztató részletesen tartalmazza az eddig észlelt mellékhatásokat. A mellékhatások általában időlegesek és enyhe-mérsékelt fokozatúak. Többségük az injekciózásra vezethető vissza (fájdalom, bőrpír, duzzanat). Más mellékhatások, pl. a felső szemhéj esetleges leereszkedése a hatóanyag kismértékű vándorlásának tudható be és pusztán ideiglenes. Annak nagyon kicsi a kockázata, hogy az injektálás helyétől távol fejtsen ki nem kívánatos hatást. Amennyiben bármilyen szokatlan hatást, légzési-, nyelési- vagy beszélési nehézséget észlel rögtön keresse fel kezelőorvosát.

Hialuronsavas és botox kezelés székesfehérvári rendelőnkben, a Mentaház Magánorvosi Központban. Az arc-esztétikai kezelést személyes konzultáció előzi meg, ahol a páciensek arcának egyéni karakterisztikáját figyelembe véve, a stílusuknak és igényeiknek megfelelő kezelést ajánlunk. A találkozás során az esteleges ellenjavallatok feltérképezése is megtörténik a megfelelő eljárás kiválasztása céljából.