Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

Diódalézeres szőrtelenítés

 

A lézeres szőrtelenítés célja a szőrtüszők károsítása, annak érdekében, hogy a szőr lassabban vagy végleg felhagyjon a növekedéssel. Mindez oly módon kerül elvégzésre, hogy az epidermisz, vagyis a bőr felső rétege nem sérül.

 

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lézeres szőrtelenítés, mely tartósságának köszönhető. Míg más eljárások (borotva, gyanta…) csak néhány napra, esetleg hétre nyújtanak megoldást, addig a lézeres szőrtelenítés akár örökre képes megszűntetni a szőrtelenítéssel járó problémákat.

 

A kezelés minden esetben az egyéni adottságok figyelembevételével zajlanak le és rendszerint 6-10 alkalomból állnak. Ezen kezelések között rendszerint 3-8 hét telik el, egyéntől függően.

 

Mire számíthat a kezelés során?

A kezelt felület elsőként egy tisztításon esik át, majd szakértőnk zselével keni be a kezelni kívánt bőrfelületet.

Ezt követően már el is kezdődhet a szőrtelenítés, mely nem csak gyors, de a hűtött kezelőfejeknek köszönhetően minimális fájdalommal járnak.

A kezelést követően, pár alapvető szabályt betartva, melyről szakértőink részletes tájékoztatást adnak, vissza is térhetnek napi tevékenységeikhez.

 

A diódalézeres szőrtelenítést minden olyan nőnek és férfinak bizalommal ajánljuk, akik megszabadulnának a gyakran fájdalommal járó szőrtelenítés mindennapos terhétől.

 

Korszerű gépekkel, alacsony várakozási idővel és szakértő munkatársakkal várjuk Önt kezeléseinken!