Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

Érsebészet

Tudta, hogy Magyarországon vezető helyen állnak a szív és érrendszeri megbetegedések?

A Mentaház Magánorvosi Központban rendelkezésre álló több mint 36 féle szakrendelés lehetőséget ad arra, hogy megelőzzük vagy éppen diagnosztizáljuk és a megfelelő módon, kezeljük és gondozzuk az érintett Pácienseinket.

 Érsebész Fejér megye

Milyen tünetek esetén forduljon érsebészhez?

 • érszűkület miatt kialakult fájdalmas, nehéz járás
 • végtagfájdalom
 • vénás trombózis gyanú
 • vénatágulat, vénagyulladás
 • alsó végtagokon jelentkező visszértágulat
 • lábszárfekély, végtagokon kialakult sebek
 • gyulladt visszeres csomók
 • a családban halmozottan jelenlévő keringési betegségek miatti szűrővizsgálatok

 

Fontos elmondanunk, hogy a tünetek jelentkezése gyakran már egy előrehaladott megbetegedést mutat, mely esetében a maradandó egészségkárosodás veszélye is fenn áll. 

Éppen ezért minden Páciensünknek javasoljuk a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvételt. 

Ez kiemelten ajánlott azoknak a személyeknek, akik cukorbetegségben, magas vérnyomás szenvednek, vagy magas a vérzsír értékük, a rokonságukban van érbetegséggel küzdő személy vagy aktívan dohányoznak.

Az érsebészeti magánrendelésünkön Székesfehérváron az artériák és vénák betegségeinek kezelésével foglalkozunk, mely során Központunk érsebész szakorvosa kikérdezi Önt a panaszairól, a családban előforduló betegségekről, a folyamatban lévő gyógyszeres vagy egyéb terápiákról. Ezután következik a fizikális vizsgálat, ahol lehetőség van a végtagok doppler ultrahang vizsgálatára is.

Bizalommal várunk mindenkit érsebész magánrendelésünkön, aki megnyugtató válaszokat szeretne kapni kérdéseire a következő témakörökben:

 1.  visszérbetegség – megelőzés, konzervatív és műtéti kezelés   (sclerotherápiás/injekciós visszérkezelés a közeljövőben indul, jelenleg még nem áll rendelkezésre)
 2.  érszűkület 
  •  alsó végtagi érszűkület – megelőzés, konzervatív terápia, műtéti kezelés: nyitott és endovaszkuláris (ballonos tágítás, stent/fémháló beültetés) kezelés egyaránt
  •  nyaki (carotis) érszűkület - megelőzés, konzervatív és műtéti kezelés
 3. értágulat (aneurysma) műtéti kezelése, akár endovaszkuláris érműtéttel, úgynevezett stentgraft beültetéssel (az éren belül egy fémhálót juttatunk a tágult érszakaszba, így megelőzve a repedést és a halálos vérzést)
 4. nem gyógyuló lábszárfekélyével (okok felkutatása, modern sebkezelés, műtétes terápia)

 

Érsebészet Székesfehérváron a Mentaház Magánorvosi Központban.

 

Központunkban minden szakrendelést megtalál egy helyen. Rövid várakozási idővel, több mint 50 orvossal várjuk Önöket! Forduljon hozzánk bizalommal