Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

Pacemaker gondozás

Székesfehérvári magánorvosi központunkban is elérhető a pacemaker gondozás. Központunkban lehetőség van a Magyarországon leggyakrabban beültetett pacemakerek, illetve egyéb, szívritmuszavar diagnosztikára és kezelésre alkalmas eszközök ellenőrzésére és gondozására:

ILR: implantálható loop recorder

PM: pacemaker 

ICD: beültethető defibrillátor,

CRT: szív reszinkronizáló kezelés

A vizsgálat során meggyőződünk a készülék hibátlan működéséről, többek között a telep és elektródák állapotáról. Átnézzük és elemezzük a készülék adattarolójában elmentett információkat, például a rögzített ritmuszavarokat. 

A vizsgálatot tapasztalt kardiológus főorvos végzi, ezért lehetőség van a páciens egyéb kardiológiai panaszainak kivizsgálására is, például mellkasi fájdalom, fulladás, lábdagadás, ritmuszavar érzés stb. Áttekintjük otthonában mért adatait (vérnyomás, vércukor), laborleleteit, gyógyszerelését. Fennálló panaszok esetén kiegészítő vizsgálatokat és a kezelés módosítását javasoljuk.

Központunkban minden szakrendelést megtalál egy helyen. Rövid várakozási idővel, több mint 50 orvossal várjuk Önöket! Forduljon hozzánk bizalommal