Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 8:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 8.00-13.00

English
hu / en

Sebészet

Dr. Paál Balázs László vagyok, 1975-ben Pécsett születtem. Szüleim inspirációjára, az ő példájukat követve választottam az orvosi hivatást. 1999-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kaptam általános orvosi diplomát. 1999 októbere óta folyamatosan Székesfehérváron a Szt György Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgozom. 2006-ban kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem általános sebészetből, 2008-tól ügyeletvezetőnek, 2012-ben adjunktusnak, 2018-ban főorvosá neveztek ki.
A mindennapi rutin sebészeti beavatkozások teljes palettáját végzem, kB 10 éve a gyakorlati műtéttechnikát oktatom is. Ezen felül személyes érdeklődési köröm elsősorban a minimál invazív sebészet felé vitt (laparoscopia, kulcslyuk sebészet), epe-, sérv-, és különböző bélműtétek kapcsán. Nagyra tartom a fenti módszereket a gyorsabb műtét utáni regeneráció és a lényegesen kisebb beavatkozás utáni fájdalom miatt, miközben a lényegi beavatkozást ugyan olyan eredménnyel, ha nem jobbal el lehet végezni általuk.


A magán sebészet Székesfehérváron, a Mentaház Magánorvosi Központban található.

Milyen panaszokkal javasolt felkeresni magánrendelésünket?

Helyben megoldható panaszt okozó eltérések:

  • bőr és bőr alatti elváltozások eltávolítása, pl.: bőrtumorok, anyajegyek, zsírcsomók, bőrkinövések
  • tályogok megnyitása
  • köröm eltávolítása


Általános sebészeti műtétet igénylő állapotokkal kapcsolatos vizsgálat, tájékoztatás, szakorvosi vélemény céljából

  • gyomor és bélrendszer érintő betegségek (diverticulumok, daganatok)
  • sérvek: lágyék-, köldök-, hasfali sérv
  • emlőben észlelt eltérések
  • epekövesség

Köröm eltávolítása, bőrelváltozások és tályog kezelése Székesfehérváron, gyomrot és bélrendszert érintő betegségek kezelése köldöksérv műtét konzultáció Fejér megyében, a Mentaházban.