Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 7:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 7.00-13.00

English
hu / en

Tisztelt Pácienseink!

ORVOSI RENDELÉSEINK FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐEK

VÉRVÉTEL MINDEN NAP

(HÉTFŐTŐL SZOMBATIG)

bejelentkezés alapján

Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon lehetséges:

06 22/ 500 300
+36 30/534 31 21
+36 30/160 93 00

Szombati rendeléseink

Belgyógyászati, sebészeti , bőrgyógyászati és immunológiai

szakorvosi ellátás.

Minden hónap 1. és 3. hét szombatján.

8.00-13.00

Labor vizsgálat minden szombaton 8 órától

Bejelentkezés alapján

 

Vérvétel minden nap!

Hétfő, szerda, csütörtök (8:00-9:00)
Kedd, péntek (7:00-9:00)

 

Manager szűrés

Személyre szabott ajánlatért keressen minket központi telefonszámunkon.

 

Bankkártya és egészségpénztár

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy az egészségpénztár nevére állítjuk ki a számlát, amelynek teljes összegét utólag tudják visszaigényelni a pénztártól.

 

Mentaház szűrőkártya

Készítse el egyéni szűrőprogramját, és mi 5 nap alatt kivizsgáljuk!

Felkészítő tanfolyam szülők részére

Felkészítő tanfolyam szülők részére

A következő sorokat minden babát váró és/vagy babát-, kisgyermeket nevelő Édesanyának ajánljuk!

Mitől fáj a feje?

Mitől fáj a feje?

A legelső lépés, amit tehet, hogy tisztázza a fejfájásának okát. Gyakori fejfájás esetén pedig, érdemes szakemberhez fordulni.

Dr. Takács Imre Mentaházunk kiváló radiológusa, kihez bátran fordulhatnak pajzsmirigy problémák esetén.

 Dr. Takács Imre Mentaházunk kiváló radiológusa, kihez bátran fordulhatnak pajzsmirigy problémák esetén.

Vizsgálatait egy új, gyors és minimális fájdalommal járó eszköz segítségével végzi. Az ultrahang vezérelt aspirációs citológia, lehetővé teszi, hogy a bizonytalan vagy a rosszindulatú megjelenésekről pontosabb képet kapjon.

Központunkban, a környéken szinte egyedülálló módon elérhetővé vált a futópados terheléses EKG.

Központunkban, a környéken szinte egyedülálló módon elérhetővé vált a futópados terheléses EKG.

Mire jó ez az eszköz? - Ez a módszer lehetővé teszi, hogy értékelni tudjuk, milyen hatással van a szívére a fizikai terhelés és a szervezetének megnövekedett oxigénigénye. - Olyan szívvel kapcsolatos problémák is felismerhetők, mint a vezetési- és ritmuszavarok, szívkoszorúérbetegség vagy a szívmegnagyobbodás. - Meg tudjuk határozni mellkasi fájdalmának okát, szívének terhelhetőségét és azt, hogy milyen ritmuszavarok lépnek fel a terhelés hatására

Magánorvosi központ Székesfehérváron

A betegeket helyezzük az ellátás középpontjába:
a kellemes, barátságos, stresszmentes környezet merőben eltér a hagyományos rendelők atmoszférájától, ezt a különbséget rendkívül dinamikus csapatunk szakmai felkészültsége és hozzáállása is tükrözi.

Orvosaink valamennyien kórházi háttérrel rendelkező, elismert szakemberek.

Gyakran ismételt kérdések

A vizsgálatnál a hasat kell szabaddá tenni, tehát célszerű úgy öltözni, hogy a mell alatti terület egészen a csípőig könnyen szabaddá tehető legyen. Obstipáló (szorulásos) betegeknél célszerű a beleket akár hashajtóval is kiüríteni. Lehetőleg a vizsgálat előtt 4-6 órával ne fogyasszunk szilárd, vagy olyan ételt, folyadékot, ami összehúzódásra készteti az epehólyagot (pl. csokoládé, tojás, vaj). Ne fogyasszunk szénsavas italokat, amik "gázosítják" a gyomrot és a beleket! Lehet fogyasztani tiszta vizet és kívánatos, hogy a húgyhólyag ne legyen üres, mert a kismedencei szerveket (méh, petefészek, prosztata, stb.) cask így lehet vizsgálni.

A rendelőbe lépés előtt érdemes a vizeletet tartogatni, mivel így a húgyhólyag ultrahanggal megtekinthetővé válik, valamint a vizeletürítés és a vizelet maga is vizsgálhatóvá válik. A korábbi orvosi (urológiai és nem urológiai) papírjainkat hozzuk magunkkal, készítsünk listát az aktuálisan szedett gyógyszereinkről, és említsük meg az esetleges gyógyszerérzékenységünket. A családban elforduló nagyobb urológiai betegség említése mellett gyógyszerszedését igénylő korábbi és jelenlegi kórképeinket és műtéteinket feltétlenül említsük meg urológusunknak.

Nem. Az UH vizsgálat teljesen veszélytelen. Akárhányszor megismételhető, nincs sugárzás, és más egyéb káros hatása. Fájdalommentes, egyszerűen kivitelezhető.

  • 40 év fölött szűrővizsgálat jelleggel évente egyszer. (Teljesen panasz- és tünetmentes esetben is lehetnek vese, vagy epekövek, esetleg daganatos elváltozások, amelyeknél nem mindegy, hogy mikor kerülnek felismerésre.)
  • hasi panaszok esetén az elsőként választandó vizsgálat az ultrahang
  • ismert epekő, vagy vesekő által okozott görcsök, gyakori vizelési inger, véres vizelet
  • ismert cystás elváltozások (vese, máj, hasnyálmirigy) kontroll alatt tartása
  • régebbi daganatos megbetegedés esetén esetleges kiújulás idejében történő észrevételére
  • alhasi panaszok esetén (pl. fájdalom, rendellenes vérzés, férfiaknál vizelés problémák)
  • mozgásszervi fájdalmak kisugárzása esetén is ki kell zárni esetleges hasi betegség fennállását

Rendelőnk előjegyzés alapján működik. Telefonon minden nap: 06 22 500 300 vagy 06 30 534 3121 telefonszámokon tudnak bejelentkezni. Személyesen: Hétköznap: 08:00 - 20:00 között a Nagy László utcai rendelőnkben.

Bár Központunk szerződésben áll a legtöbb egészségpénztárral, a helyszínen nincs lehetőség az egészségkártyával történő fizetésre. Számlát tudunk kiállítani a szerződött egészségpénztár nevére, amit utána Ön el tud számolni a pénztár felé.

Szakorvosi rendeléseinkre előzetes bejelentkezés szükséges. Hétköznaponként 08:00 - 20:00-ig vagyunk nyitva, ebben az idősávban várjuk a hívásaikat. Minden 1. és 3. hétvégén 08:00 - 13:00-ig szombatonként is nyitva vagyunk.

Rendelőnkben 2012 őszétől lehetőség van vérvételre. Bejelentkezni nem szükséges, mivel maga a vérvétel 1-2 percet vesz igénybe, így várakozni sem kell. A vérvételre nem szükséges hozni a korábbi leleteket, beutalót, mivel azt mi állítjuk ki. Vérvételeink szokásos időpontjai: hétfő, szerda csütörtök 08:00-től 09:00-ig, kedd és péntek 07:00-tól 09:00-ig, azonban egyedi kéréseknek is eleget teszünk előzetes egyeztetés alapján.