Nincs megjeleníthető tartalom

Székesfehérvár, Nagy László utca 1

Hétfő- Péntek 8:00-20:00 1. és 3. hét szombaton: 8.00-13.00

English
hu / en

Hírek

PACEMAKER SZAKRENDELÉS A MENTAHÁZBAN!

PACEMAKER SZAKRENDELÉS A MENTAHÁZBAN!

Ismerjék meg Dr. Fizély Jánost, a Mentaház Magánorvosi Központ kardiológus, aneszteziológus, elektrofiziológus főorvosát. Bejelentkezés: 06305343121 A szakrendelésen lehetőség van a Magyarországon leggyakrabban beültetett pacemakerek, illetve egyéb, szívritmuszavar diagnosztikára és kezelésre alkalmas eszközök ellenőrzésére és gondozására:

ORVOSI RENDELÉSEINK FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐEK

ORVOSI RENDELÉSEINK FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐEK

személyesen vagy telefonos, e-mailes konzultáció keretében!
VÉRVÉTEL MINDEN NAP (szombatonként is)
BEJELENTKEZÉS: 06305343121

Rendeléseink és laborszolgáltatásaink elérhetőek azok számára, akiknek sürgős egészségügyi segítségre van szükségük.


Pácienseink egészségmegőrzésének érdekében az alábbi higiéniai előírások kerültek bevezetésre:

  • lehetőség szerint külön bejáratú épületekben folynak a rendelések
  •  a torlódások elkerülése érdekében igyekszünk úgy megszervezni a páciensek ellátását, hogy az egymás után következők ne találkozzanak egymással
  • a várótermekben további légfertőtlenítőt és kézfertőtlenítőket helyeztünk el
  • valamennyi kollégánk FFP3 maszkot és kesztyűt visel
  • a kilincseket és berendezéseket negyed óránként fertőtlenítjük

Távkonzultáció

Távkonzultáció

SZÁMÍTHAT RÁNK AKKOR IS, HA NEM TUD ORVOSHOZ ELJÖNNI! A jelenlegi járványügyi helyzet sokak számára megnehezíti a személyes orvosi vizsgálatra érkezés lehetőségét. Ezért szeretnénk segítséget nyújtani Pácienseink számára a szakorvossal való egyeztetésre, konzultációra e-mailen vagy telefonon keresztül.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, hogy pácienseink és szakembereink egészségének érdekében az alábbiakat vegye figyelembe szolgáltatásaink igénybevétele előtt .

Új szakrendelés: HEMATOLÓGIA

Új szakrendelés: HEMATOLÓGIA

Ismerjék meg Dr. Dömötör Máriát, a Mentaház Magánorvosi Központ hematológus főorvosát.

Új szakrendelés: ENG EMG

Új szakrendelés: ENG  EMG

Ismerjék meg Dr Vághy Beatrixot a Mentaház Magánorvosi Központ neurológus, neurofiziológus főorvosát, aki ENG és EMG vizsgálatokkal áll pácienseink rendelkezésére.

Új szakrendelésünk: GYERMEKPULMONOLÓGIA

Új szakrendelésünk: GYERMEKPULMONOLÓGIA

Ismerjék meg új szakorvosunkat, Dr Sipos Edith csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekpulmonológus (gyermektüdőgyógyász) főorvost.

ÚJ szakrendelés! GYERMEKSEBÉSZET

ÚJ szakrendelés! GYERMEKSEBÉSZET

Ismerjék meg Dr. Molnár Klárát, a Mentaház Magánorvosi Központ gyermeksebész szakorvosát: "1996-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Pályámat Dunaújvárosban a Szt. Pantaleon Kórház Általános Sebészeti Osztályán kezdtem. 2001-ben tettem szakvizsgát általános sebészetből. 2003.szeptembere óta dolgozom Székesfehérváron a Szt. György Kórház Gyermeksebészeti Osztályán.

A rendelőkapacitás bővítésének eredményeképpen új szakrendelésekkel bővültek szolgáltatásaink.

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a Mentaház Magánorvosi Központ újabb épületszárnnyal (B épület) bővült, ahol vadonatúj rendelőinkben tudjuk fogadni a hozzánk érkezőket.

Folyamatos vércukormonitorozó szenzor

Folyamatos vércukormonitorozó szenzor

Az eszköz segítségével lehetőség van a szöveti glükózszint folyamatos ellenőrzésére (CGM – Continuous Glucose Monitoring), és ezáltal pontosabb képet kaphasson a beteg és kezelő orvosa a cukorháztartás állapotáról.

Ismerjék meg legújabb diagnosztikai eszközünket,

Ismerjék meg legújabb diagnosztikai eszközünket,

1 csepp ujjbegyből vett vérmintából azonnali információt kaphatunk az alábbi laborértékeinkről

PRICK-TESZT a Mentaházban!

PRICK-TESZT a Mentaházban!

A Prick teszt az allergia vizsgálatok standardja. Ez az fajta allergia tesztelés van legközelebb az allergia megbetegedéshez, a tünetek kialakulásának rendszeréhez. Prick teszt során gyárilag tisztított allergéneket viszünk fel az alkar bőrére - hívják emiatt "alkaros bőrteszt"-nek is. A felvitt allergének a bőrön keresztül reakcióba lépnek a szervezettel, a szervezetben jelen levő IgE ellananyagokkal. Az ellananyagokhoz kötődve beindítják a bőrben a hisztamin felszabadítást.

Dr. Gulácsy Vera gyermek immunológia, allergológia és infektológia

Dr. Gulácsy Vera gyermek immunológia, allergológia és infektológia

Rendelésünkön minden 18 év alatti gyermeket várunk, akinél akut vagy krónikus infektológiai (fertőző) betegség tüneteit észlelik, allergiás, immunhiányos vagy autoimmun kórkép gyanúját vetik fel, illetve gyermekkori ízületi gyulladásra utaló panaszai vannak.

Ismerjék meg Dr. Paál Balázst, a Mentaház Magánorvosi Központ sebész főorvosát

Ismerjék meg Dr. Paál Balázst, a Mentaház Magánorvosi Központ sebész főorvosát

Dr. Paál Balázs László vagyok, 1975-ben Pécsett születtem. Szüleim inspirációjára, az ő példájukat követve választottam az orvosi hivatást. 1999-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kaptam általános orvosi diplomát. 1999 októbere óta folyamatosan Székesfehérváron a Szt György Kórház Általános Sebészeti Osztályán dolgozom. 2006-ban kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem általános sebészetből, 2008-tól ügyeletvezetőnek, 2012-ben adjunktusnak, 2018-ban főorvosá neveztek ki. A mindennapi rutin sebészeti beavatkozások teljes palettáját végzem, közel 10 éve a gyakorlati műtéttechnikát oktatom is. Ezen felül személyes érdeklődési köröm elsősorban a minimál invazív sebészet felé vitt (laparoscopia, kulcslyuk sebészet), epe-, sérv-, és különböző bélműtétek kapcsán. Nagyra tartom a fenti módszereket a gyorsabb műtét utáni regeneráció és a lényegesen kissebb beavatkozás utáni fájdalom miatt, miközben a lényegi beavatkozást ugyan olyan eredménnyel, ha nem jobbal el lehet végezni általuk.

Dr. Málits Erika

Dr. Málits Erika

Örömmel mutatjuk be Önöknek új szakorvosunkat, Dr. Málits Erika radiológus, ultrahang specialista főorvost.

Ismerjék meg Dr. Brasnyó Pált, a Mentaház Magánorvosi Központ nefrológus, diabetológus, belgyógyász főorvosát

Ismerjék meg Dr. Brasnyó Pált, a Mentaház Magánorvosi Központ nefrológus, diabetológus, belgyógyász főorvosát

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Szakán. 2006-ban belgyógyászatból, 2009-ben nefrológiából tettem szakvizsgát, 2011-ben a Magyar Diabetesz Társaság diabetológus orvosi címét szereztem meg. 2017-ben az orvostudományok területén védtem meg Ph.D disszertációmat. Jelenleg főorvosként dolgozom a Siófoki Kórház Belgyógyászati osztályának Nefrológia és Diabetológia részlegén, illetve dializáló orvosként is dolgozom a siófoki B.Braun Dialízis Központban.

Ismerjék meg Bognár-Kádas Zitát, a Mentaház Magánorvosi Központ gyógytornász-fizioterapeutáját

Ismerjék meg Bognár-Kádas Zitát, a Mentaház Magánorvosi Központ gyógytornász-fizioterapeutáját

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem gyógytornász diplomámat. Főként ortopédiai és traumatológiai problémákkal foglalkozom, legyen szó egy régóta fennálló elváltozásról, vagy akár egy hirtelen bekövetkezett fájdalomról, sérülésről. Emellett a gerincproblémák kezelése áll hozzám a legközelebb. Schroth-terápiával kezelem a gyermekkori gerincferdülést, Scheuermann szindrómát;

Ismerjék meg Dr. Breiner Ivánt, a Mentaház Magánrorvosi Központ reumatológus szakorvosát

Ismerjék meg Dr. Breiner Ivánt, a Mentaház Magánrorvosi Központ reumatológus szakorvosát

A mindennapokban előforduló mozgásszervi panaszok széles megjelenési formáival találkozom a reumatológiai járóbeteg ellátás során, beleértve a fájdalmas gerinc és ízületi panaszokat, a végtagokba kisugárzó fájdalmakat, az ízületi gyulladásokat, váll bántalmakat, és a csontritkulással összefüggő állapotokat is. Mindezen panaszoknál elsőrendű a kivizsgálás, a pontos diagnózis felállítása, mert hasonló panaszok különböző okoknál fogva is megjelenhetnek, melyek adott esetben különböző kezelésekre reagálnak jobban. A betegségek jellege folytán a mozgásszervi panaszok egy részénél fontos a gyors diagnózis és beavatkozás a probléma megszűntetése érdekében, míg más részüknél inkább a tartós gondozás kerül előtérbe. A mozgásszervi panaszok kezelésében éppen ez a kettőség a szép, de sokszor egyáltalán nem könnyű feladat a reumatológus számára.

Ismerjék meg új szolgáltatásunkat: AFÁZIA TERÁPIA

Ismerjék meg új szolgáltatásunkat: AFÁZIA TERÁPIA

Az afázia a beszédértés és / vagy a beszédprodukció egy vagy több összetevőjének az agyféltekék lokális károsodása következtében létrejövő zavara. Fontos elkülöníteni más kórképektől, mint a diszartria (a mozgásért felelős agyterület sérülése, a beszédmozgásokat érinti) vagy a demencia (mentális zavar, nyelvi tünete csak kísérőtünet). Magyarországon a leggyakrabban agyvérzés miatt alakul ki. Egyéb okok lehetnek: koponyatrauma, aneurisma (rendellenes agyi ér).

Megnyitottuk felújított recepciónkat és rendelőinket

 

2018. augusztus 21-től az utca felőli bejárat felől várjuk Önöket felújított rendelőinkben és tágas, új recepciónkon.

Bejelentkezés: 06305343121

Mentaház recepcióMentaház rendelőMentaház rendelőMentaház Magánorvosi Központ rendelőMentaház recepcióMentaház recepcióMentaház Magánorvosi Központ rendelőMentaház Magánorvosi Központ rendelőMentaház Magánorvosi Központ rendelőMentaház Magánorvosi Központ rendelőMentaház Magánorvosi Központ rendelő

Reumatológia

Reumatológia

Ismerjék meg reumatológus szakorvosunkat, Dr. Gulyás Erikát. Mikor forduljunk reumatológushoz?

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat a bőr, a köröm és a haj elváltozásaival, betegségeivel foglalkozik. Bőrünk állapota tükrözi belső egyensúlyunkat és betegségei általában kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Okozhatnak egészségi, esztétikai és lelki problémát is. A bőrön észlelt elváltozások megvizsgálásával felismerhető a bőrrák kialakulása még a kifekélyesedési stádium előtt. 

ÚJ! Hidrogén kilégzéses vizsgálat intolerancia meghatározására

Milyen esetekben lehet szükséges a hidrogén kilégzési teszt? A hidrogén-kilégzéses teszt nem csak a laktóz-érzékenység kimutatására alkalmas és ennek megfelelően különféle teszt oldatokkal végezhetik el a vizsgálatot, eltérő gyanúk esetén: laktulózzal, laktózzal, fruktózzal, stb.  Ha a laktulózzal (a vékonybél enzimjei nem bontják így mindenképp a baktériumok segítségével kerül emésztésre) végzett teszt magas hidrogénszintet jelez, az utalhat, ezen baktériumok nagy számára is (kontaminált vékonybél szindróma betegség). A laktózzal végzett hidrogén kilégzési teszt a tejcukor-érzékenység gyanúját igazolhatja, míg a fruktózzal végzett vizsgálat a fruktóz intolerancia diagnózisát segíthet felállítani. Mindhárom tesztanyaggal ugyanaz a vizsgálat menete, a leggyakrabban azonban laktózintolerancia meghatározásának irányában kérik a vizsgálatot.

Immunológia, belgyógyászat

Immunológia, belgyógyászat

Ismerjék meg dr. Kádár János, belgyógyász-immunológus főorvost. Rendelésein a gyulladásos és autoimmun eredetű betegségek okainak feltárásában és a betegségek kezelésében nyújt segítséget a Mentaházba érkező pácienseknek.

Csecsemő- és gyermekkardiológia

Csecsemő- és gyermekkardiológia

Ismerjék meg a Mentaház csecsemő-, és gyermekkardiológusát, Dr. Reiter Éva főorvos asszonyt. Várjuk az alábbi panaszokkal küszködő pácienseinket újszülött kortól 18 éves korig. Rendelőnkben elérhető a szívfejlődési rendellenességgel született gyermekek komplex kivizsgálása, folyamatos ambuláns gondozás, szívultrahang (echokardiográfia) vizsgálatok.

Érsebészet

Érsebészet

Ismerjék meg dr. Dénes Tamást a Mentaház Magánorvosi Központ sebész szakorvosát(érsebészeti, angiológiai profillal), aki emellett a Veszprém Megyei Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztályának munkatársa

A foltos hajhullás kezelése

A foltos hajhullás, vagyis az alopecia areata jellegzetes tünete a hajas fejbőrön vagy a szőrzeten különféle nagyságú, kör alakú foltokban jelentkező kopaszság. Az idejében megkezdett kezeléssel a hajvesztés folyamata lelassítható, és az új hajszálak növekedését is serkenteni lehet. Kiket fenyeget a foltos hajhullás?

CSECSEMŐ-, ÉS GYERMEKKARDIOL

Rendelőnkben elérhető a szívfejlődési rendellenességgel született gyermekek komplex kivizsgálása, folyamatos ambuláns gondozás, szívultrahang (echokardiográfia) vizsgálatok. MIKOR GONDOLJUNK GYERMEKÜNKNÉL SZÍVBETEGSÉGÉRE?

GYERMEK GASZTROENTEROLÓGIA

Elérhető: 2018. áprilistól

Bejelentkezés: 06305343121

Várjuk gyermek gasztroenterológia szakrendelésünkön hasi fájdalmakkal, evési és széklet-zavarokkal, bőrtünetekkel, hányással, bukással, véres széklettel vagy nem megfelelő súlyfejlődéses problémákkal küszködő pácienseinket.

Gyermek-gasztroenterológiai szakrendelésünkön 0-18 éves korig várjuk pácienseinket.

A leggyakoribb betegségcsoportok közé tartoznak a különböző táplálék allergiák, a reflux, a laktóz vagy fruktóz malabszorpció, a lisztérzékenység, a széklet rendellenességek, táplálkozási zavarok, a nem megfelelő súlyfejlődés, a gyulladásos bélbetegségek illetve a hepatológiai betegségek.

Rendelőnkben elérhető a laktóz, laktulóz és fruktóz terheléses H2 kilégzéses vizsgálat, amely a fent felsorolt cukrok intoleranciájára irányuló teszt. Továbbá egy vérvétellel genetikai vizsgálatot is tudunk készíteni a laktózérzékenység bizonyítására

HÉTVÉGI ÜGYELET SZOMBATONKÉNT

Hétvégi belgyógyászati és immunológiai ügyelet

2018. áprilistól:

Belgyógyászati és immunológiai szakorvosi ellátás

Az ügyeltet Dr Kádár János belgyógyász, immunológus főorvos látja el.

Bejelentkezés: 06305343121

Ügyelet ideje:
Szombat 9:00-13:00

Új szolgáltatásunk: GYERMEK- ÉS FELNŐTT GYÓGYTORNA

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. január 15-től a Mentaház Plusz Terápia Központban (Zsolt u. 8.) elindítjuk gyógytorna foglalkozásunkat:

Parkoló bővítés

Mentaház Magánorvosi Központ parkolóKedves Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szakrendeléseink számának növekedésével együtt parkolóhelyeink számát is bővítettük.

A mai naptól a Mentaház épületével szemben található murvás parkoló is ingyenesen áll az Önök rendelkezésére.

 

 

Új szolgáltatásunk: Neurológiai szakrendelés

Szakorvosaink: Dr. Tóth Tímea neurológus adjunktus és Dr. Nagy Gábor neurologus adjunktus

Bejelentkezés: 06305343121 

Dr. Nagy Gábor neurológus

Dr. Tóth Tímea

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1993-ban. 1999-ben szakvizsgáztama Pécsett a Neurologiai Klinikán jeles minősítéssel. 3.gyermekem születését követően lettem a Szent György Kórház neurológiai ambulanciájának vezetője. A szakrendelő nagy betegforgalma hatalmas gyakorlati tapasztalatot jelent s folyamatos továbbképzésre sarkall. Nagyon fontosnak tartom a járóbeteg ellátást, a kölcsönös együttműködésen alapuló orvos-beteg kapcsolatot, a beteg felvilágosítást (educaciot). Az ideggyógyászat valamennyi területével foglalkozom a szélütéstől(stroke), szédüléses panaszoktól, fejfájástól, neuropátiától kezdve a különböző mozgászavarokon, remegésen, Parkinson kóron, epilepszián át a sclerosis multiplexig, a myastenia jellegű ill. egyéb izomproblémákig bezárólag. Szívesen segítek szellemi hanyatlással küzdő pácienseknek és családtagjaiknak is. Szeretettel várok mindenkit -akár élete első neurológiai konzultációjára, akár korábbi leletekkel történő társvélemény megbeszélésére!


Dr. Nagy Gábor neurológus

Dr. Nagy Gábor

2003-ban végeztem a Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen.
2003-2005. között a szegedi Neurológiai Klinikán, 2005-2009. között a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán dolgoztam.2009. óta a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Neurológiai Osztályán dolgozom.

2009-ben szakvizsgáztam neurológiából, majd neurosonologiából (nyaki és agyi erek UH vizsgálata) és cerebrovascularis (agyi érbetegségek) kórképekből szereztem licensz vizsgát.

2014-ben kaptam meg adjunctusi kinevezésemet.

Az agyi érbetegségeken (stroke, agyérgörcs, agyvérzés) túl közvetlen szakterületem a Parkinson-kór ill. a demencia (időskori elbutulás).
Általános neurológiai szakambulanciákon végzett munkám során tapasztalatot szereztem a szédülés, fülzúgás, fejfájás, különböző fájdalom szindrómák (arcidegzsába, derékfájdalom), idegbántalmak (zsibbadásos panaszok), epilepsziás megbetegedések kivizsgálásban, kezelésében.

Részletek

Dr. Jászberényi Orsolya

Kérje labor szakorvosunk segítségét, és minden kérdésére választ kap.

Bejelentkezés: 06305343121

Dr. Kozma Péter

Ismerjék meg a Mentaház Magánorvosi központ gyermek-és felnőtt ortopédus főorvosát:

Dr. Gajdán László

Ismerjék meg a Mentaház Magánorvosi Központ gasztroenterológus-hepatológus, belgyógyász főorvosát:

Alma

6 ok arra, hogy tojást reggelizzünk

Dr. Bácsi Attila

Ismerjék meg Dr Bácsi Attilát, a Mentaház Magánorvosi Központ kardiológus orvosát.

D-vitamin

Mennyi D-vitamint szedjen a felnőtt, a gyerek és a várandós?

Banán

Homoktövis

Homoktövis információ

Figyelemhiány kezelése

Figyelemhiány kezelése gyerekeknél – Hogyan tud segíteni a szétszórtságon a Neurofeedback tréning?

 

Mely tünetek utalnak figyelemzavarra gyerekeknél? Mikor kell szakemberhez fordulni? Hogyan segítheti a szülő saját maga figyelemzavaros gyermekét?

További információ:

http://www.koloknet.hu/kulonleges-gyerek/fejlodesi-rendellenessegek/figyelemhiany-kezelese-gyerekeknel-hogyan-tud-segiteni-a-szetszortsagon-a-neurofeedback-trening/

Dr. Sziliczei Erzsébet

Ismerje meg Dr. Sziliczei Erzsébetet, a Mentaház Magánorvosi Központ diabetológus, kardiológus orvosát:

Kardiológia magánrendelés Székesfehérváron Dr. Sziliczei Erzsébet

"1992 óta dolgozom a székesfehérvári kórház kardiológiai osztályán. Korábban a kardiológiai szakrendelés keretében elsősorban a nehezen beállítható magas vérnyomásos betegeket, az utóbbi időben a különböző okú szívelégtelenségben szenvedőket kezelem. 
Évek óta foglalkozom cukorbetegekkel
A mindennapokban a testi lelki egészséget tartom a legfontosabbnak.
A diabetológiai és a kardiológiai rendelésen is erre próbálom ösztönözni a betegeket.
Igény szerint diétás oktatással állok rendelkezésükre - fogyókúra és életviteli tanácsok formájában"

Dr. Pavelka Róbert

Ismerjék meg Dr. Pavelka Róbertet, a Mentaház Magánorvosi Központ kardiológus, diabetológus orvosát.

Diabetológia magánrendelés Székesfehérváron Dr. Pavelka Róbert

"A Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1999-ben végeztem, azóta élek Székesfehérváron.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászati osztályán kezdtem el dolgozni, de több évet a Sürgősségi osztályon is eltöltöttem.
Jelenleg a székesfehérvári kórház Kardiológiai osztályának Intenzív és subintenzív részlegén dolgozom.
Belgyógyászati és kardiológiai szakvizsgával, diabetológiai licence vizsgával rendelkezem.
2010-óta foglalkozom diabetológiával.
Kiemelt szakterületem a 2-es típusú betegek ellátása, gondozása.
A cukorbetegség megfelelő gondozása mellett, a vérzsír paraméterek, és a vérnyomás alapvető kezelését is igen fontosnak tartom, a szív- és érrendszeri rizikó csökkentése céljából – mely korunk halálozásának fő oka."

Vérvétel minden nap

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a októbertől újra a hét minden napján biztosítunk vérvételi lehetőséget a Mentaházban.
Hétfőtől csütörtökig 8-9 óráig, pénteken pedig 7-9-ig várjuk Önöket. Ezen a napon tudjuk elvégezni a terheléses vérvizsgálatokat is. Kerülje el a sorban állást és kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat a 06-22/500-300-as vagy a 06-30/534-3121-es telefonszámon.

Új szakrendelés

Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy újabb szakrendeléssel bővült a Mentaház Magárorvosi Központ szolgáltatás palettája. 2016. szeptember 12-től gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti szakrendeléssel is várjuk Önöket. A bejelentkezéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a +36 30 534-3121-es vagy a +36 22 500-300-as telefonszámon tehetnek meg. 

 

Részletek